ترشی خرمالو یکی از انواع ترشیجات ایرانی
مواد لازم ترشی خرمالو
- 8 عدد خرمالو
- 8 عدد خرمای زرد
- 8 عدد هل سبز
- 8 عدد فلفل بهار
- یک عدد جوز هندی
- سرکه سفید
- نمک
- چهار تکه زنجبیل تازه کوچک
- سه قاشق غذاخوری خلال شیرین شده پرتقال
طرز تهیه ترشی خرمالو
- سرکه را در ظرفی ریخته و میگذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی میشود.
- خرمالوها را شسته و میگذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد میکنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر میکنیم.
- خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشهای تمیز میگذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار میدهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها میریزیم.
- در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد میریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را میبندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری میکنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.