0

انواع ترشیجات ایرانی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

انواع ترشیجات ایرانی
سه شنبه 24 بهمن 1396  2:51 PM

 

یکی از چاشنی های کنار هر غذا، انواع ترشی است که موجب خوشمزه شدن هر غذایی می شود. به همین دلیل در این بخش آسمونی انواع ترشیجات ایرانی را آموزش می دهیم. این مقاله در چند قسمت تهیه شده است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه انواع ترشیجات ایرانی

ترشی لیته انبه یکی از انواع ترشیجات ایرانی

مواد لازم ترشی لیته انبه

  • دو عدد انبه درشت
  • یک بسته تمر هندی
  • یک پیمانه سرکه
  • یک قاشق چایخوری فلفل قرمز دارچین
  • دو قاشق مرباخوری سیاه دانه
  • دو قاشق غذاخوری تخم گشنیز آسیاب شده
  • نمک

طرز تهیه ترشی لیته انبه

  1. ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا می‌کنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد می‌کنیم.
  2. سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می‌ریزیم.
  3. در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می‌شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.

 

تشکرات از این پست
bayati0011 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها