ماهنامه کیک و شرینی - مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست.
مواد لازم میانی تارتلت:
- کره نرم 120 گرم
- شکر دانه ریز 160 گرم
- تخم مرغ ریز 2 عدد
- رنده پوست لیمو تازه 2 ق چ
- آب لیموی تازه 2 ق س
- عسل 170 گرم
- بادام زمینی خام 230 گرم
- نمک یک پنس
مواد خمیر تارتلت:
- آرد سرد 230 گرم
- کره سرد فریزری 210 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- اسانس لیمو یک چهارم ق چ
- پودر شکر 2 ق س
- آب یخ یک دوم ق س
طرز تهیه خمیر تارتلت:
1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.
2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.
3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.
4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.
5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.
6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید.
طرز تهیه مواد میانی تارتلت:
1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.
2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.
3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.
5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.