0

عبرتهاي عاشورا

hemmatmehdi
hemmatmehdi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 824

عبرتهاي عاشورا
چهارشنبه 22 دی 1389  1:31 PM

عبرتهاي
          عاشورا

در كشور ما مردم، امام حسين ـ عليه‌السّلام ـ و قيام او را مي‌شناختند، روح حسيني بود، لذا وقتي امام (ره) فرمود محرم، ماه پيروزي خون بر شمشير است. تعجب نكردند، حقيقت هم به همين شكل شد و خون بر شمشير پيروز شد. بنده در سال‌هاي پيش مطلبي را در يك اجتماعي عرض كردم و آن مثال طوطي‌اي است كه مولوي در مثنوي ذكر مي‌كند. اين مثال است و اين مثل‌ها براي بيان حقيقت است. يك نفري يك طوطي در منزل داشت، هنگامي كه مي‌خواست به سفر هند برود با اهل و عيال خود خداحافظي كرد، پس از آنها با طوطي خود نيز خداحافظي كرد و به او گفت من به سرزمين تو، هند مي‌روم. سفارشي و حرفي نداري، طوطي گفت: چرا، برو به فلان نقطه، در آن‌جا دوستان و اقوام من هستند، به آنها بگو كه يكي از شماها در منزل ماست و از احوال من براي آنها بگو، چيز ديگري از تو نمي‌خواهم. بازرگان به هند رفت، به آن نقطه رسيد. طوطي‌هاي زيادي ديد كه روي درخت‌ها نشسته‌اند،‌خطاب به آنها گفت: اي طوطي‌هاي عزيز و خوب پيغامي براي شما دارم و آن اين است كه يك نفر از شما در خانه ماست، وضع خوبي دارد و در قفس است، زندگي خوب و خوراك مناسب دارد به شماها سلام رساند تا سخن بازرگان تمام شد طوطي‌هايي كه روي شاخه‌ها نشسته بودند، بال‌بال زدند روي زمين افتادند. جلو رفت و ديد آنها مرده‌اند از سخن خود بسيار متأسف شد، با تأثر به خانه برگشت. وقتي به خانه خودش رسيد سراغ قفس طوطي خودش رفت و به او گفت پيغام تو را گفتم. طوطي بي‌صبرانه پرسيد كه چه پاسخ دادند.

از بيانات مقام معظم رهبري (مد ظله)
 در نماز جمعه تهران
عاشوراي 73

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها