0

طرز تهیه‌ی کیک زعفران با شیر

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ی کیک زعفران با شیر
شنبه 14 بهمن 1396  9:41 AM

 

در ادامه‌ی آموزش پخت انواع کیک، امروز برای شما روش پخت یک کیک ساده با چاشنی زعفران را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

 
طرز تهیه‌ی کیک زعفران با شیر
 
مواد لازم:
 
کره آب شده: 100 گرم
زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: سه پیمانه 
تخم مرغ: یک عدد
شیر: نصف پیمانه
آرد: سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر قند برای تزیین
 
طرز تهیه:
 
تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و با کمک هم‌زن، خوب مخلوط می‌کنیم. پس از آن زعفران پودر شده را به ترکیب اضافه می‌کنیم.
 
حالا نوبت اضافه کردن شیر و شکر است. آنها را نیز به مخلوط قبلی افزوده و خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.
 
آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط فوق اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
 
قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی می‌کنیم. مواد کیک را داخل قالب ریخته و آن را در فر با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد که از قبل روشن کرده‌ایم به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم.
 
وقتی کیک سرد شد، آن را برش داده و با پودر قند، تزیین می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها