7 شغلی با درآمد بالا که با استارتاپ ها کار می کنند
شنبه 7 بهمن 1396 4:24 PM
باداغ شدن بازار استارتاپ ها در ایران شاهد قدرت گرفتن نسل جدیدی از شغل ها و کسب و کارها هستیم.شغل هایی که در گذشته نه چندان دور خیلی جدی گرفته نشده و بازار کار زیادی برای آنها وجود نداشت. ولی اکنون بازار به شدت به دنبال این افراد می گردد.
افرادی که تخصص های خاصی در زمینه دیجیتال دارند و می توانند به راحتی یک کسب و کار آنلاین را از فرش به عرش برسانند. از برنامه نویس سایت گرفته تاکسی که بازاردیجیتال را تحلیل کرده و استراتژی مخصوص این فضا را در اختیاز شما می گذارد. همچنین هر کدام از این شغل ها نیز به تازگی زیر مجموعه های خود را پیدا کرده و شرکت ها تعداد زیادی از افراد را برای انجام آنها استخدام می کنند.
مثلا برای هر بخش از برنامه نویسی سایت، یک فرد با تخصصی جداگانه استخدام می شود. میزان حقوق این کارها نیز متغیر بوده از پایه حقوق وزارت کار تا حقوق هایی در سطح یک مدیر ۱۰ ساله را شامل می شود. ولی در مجموع همه آنها از آینده بسیار خوبی بر خوردارند و اگر تازه می خواهید در کاری متخصص شوید، بهتر است به سراغ یکی از این شغل ها بروید.
استارتاپ های جدید دیگر برای معرفی خود خیلی به کاتالوگ و کارت ویزیت متکی نیستند و در همان ابتدای کار به جای این شگردهای معرفی، به سراغ طراحی وب سایت می روند. به خاطر همین در چند سال اخیر تقریبا هیچ شرکتی یا استارتاپ را پیدا نمی کنید که سایت نداشته باشد.
اگر محیط کاری اینترنت باشد که دیگر جای نگرانی نیست،زیرا این شرکت ها برای هر قسمت از طراحی و برنامه نویسی سایت، فرد جداگانه ای را استخدام می کنند و در اصل یک تیم کامل برنامه نویسی، طراحی و پیشتبانی از سایت ندارند؛ کارهایی که در استارتاپ یا شرکت های کوچک و غیراینترنتی به یک نفر واگذار می شود.
در اصل این شغل هیچ مدرکی نمی خواهد و وابسته به مهارت شماست. برای طراحی وب سایت حرفه ای باید مهارت متعددی را یاد بگیرید. از طرفی باید با کدنویسی های مربوط به طراحی استاتیک شامل HTMLوCSS و Java Script آشنایی کاملی داشته باشید و از طرف دیگر باید با زبان های برنامه نویسی تحت وب مانند ASP,PHPP یا پایتون هم به صورت تخصصی آشنایی باشد.
البته این برای افراد خیلی حرفه ای است و ممکن است شما با تخصص در حیطه ای خاص از برنامه نویسی نیز به راحتی کار پیدا کنید. معمولا این گونه است که برنامه نویسان هیج گونه محدودیتی در کارشان ندارند و ضمن این که می توانند به صورت ثابت برای یک شرکت یا سازمان کار کنند، می توانند در کنار آن به صورت مستقل هم پروژه ای دیگری را انجام دهند و از وقتشان در هر حالتی برای به دست آوردن پول بیشتر استفاد کنند.
میزان حقوق»حداقل 1.5 میلیون تا 4.5 میلیون تومان.
برنامه نویسی اندروید:با ظهور گوشی های هوشمند به ویژه گوشی های اندرویدی در ایران بازار جدیدی برنامه نویسان و توسعه دهندگان شکل گرفته است. آمارهای کافه بازار نشان می دهد که نزدیک به 39 میلیون دستگاه اندرویدی در ایران وجود دارد که هریک از آنها می توانند به عنوان یک مشتری بالقوه برای برنامه نویسان اندرویدی محسوب شوند.
خیلی از برنامه نویسان که به خودشان آمدند، این بازار را شناختند و توانسته اند درآمد خوبی را از راه برنامه نویسی به دست آوردند. برای وارد شدن به این شغل دو راه پیش روی شماست. اول اینکه به صورت مستقل نرم افرازساخته و با استفاده از طرح های خاص مثل فروش و یا پرداخت درون برنامه ای کسب درآمد کنید و یا برای یک استارتاپ یا شرکت کار کرده و ماهانه درآمد کسب کنید.
برای شغل برنامه نویسی اندروید به مدرک دانشگاهی نداشته و بیشتر مهارت شما مهم است. ولی مهارت برای دیجیتال برنامه نویسانی اندروید آسان تر از برنامه نویسی وب است و نیاز به یادگیری انواع زبان های برنامه نویسی ندارید. در اصل بیشتر برنامه نویسان اندروید فقط به زبان جاوا مسلط هستند.
کل علم برنامه نویسی اندروید نیز در اینترنت پیدا شده و اصولا نیازی به دوره و کلاس ندارد. میزان درآمد این کار با توجه به سابقه ومهارت شما بسیار متغیر است پس در ابتدا خیلی روی حقوق های بالا حساب نکنید.
میزان حقوق» حداقل 1.5 میلیون تا 4.5 میلیون تومان.
برنامه نویس آی او اس(Ios):در حقیقت آمار زیادی از میزان کاربران این سیستم عامل در ایران وجود ندارد ولی با توجه به میزان واردات و علاقه مندان زیاد شرکت اپل در ایران، می توان حدس زد خوبی برای آن وجود دارد. به علاوه بیشتر شرکت ها برای جلب رضایت هرچه بیشتر مشتریانشان نرم افرازهای خود را روی دو سیستم عامل اندروید و اپل منتشر می کنند.
به نوعی می توان گفت در مقیاس نرم افزارهای شرکتی، بازار اندروید و IOS یکسان است. این نوع برنامه نویسی با طراحی وب اندروید کاملا متفاوت است. زیرا ابتدا باید از یک زبان خاص برای برنامه نویسی جدید تحت مک استفاده کرده و مهم تر از ان دستگاهی استفاده کنید که سیستم عامل مک روی آن اجرا شود.
زبان برنامه نویسی اختصاصی اپل است. با سویفت می توانید برای هر دو سیستم عامل IOS و مک برنامه نویسی کنید اما اگر این زبان نتوانستید رابطه برقرار کنید، Objective Cکه زبان برنامه نویسی قدیمی این شرکت است، استفاده کنید. علاوه بر یادگیری زبان خاص باید به قوانین سفت و سخت و در مواردی عجیب اپل برای انتشار برنامه ها هم تسلط داشته باشید. در دنیا میزان در آمد این شغل بیشتر از برنامه نویسی اندروید است ولی در ایران کمی فرق می کند و به نسبت بازار کار محدودتری دارد.
میزان حقوق» حداقل 1.5 میلیون تا 4.5 میلیون تومان.
چندین سال پیش از برنامه نویسان وب سایت و نرم افزارها خیلی انتظار آشنایی به مفاهیم UIوUX را نداشتند و یا اصلا از آنها کاری مربوط به این قضیه نمی خواستند. ولی اکنون فرق کرده و نه تنها از تمام برنامه نویسان انتظار آشنایی و تسلط کامل به این نوع موضوع را دارند، بلکه برای مدیریت این موضوع فرد جداگانه ای در استارتاپ ها استخدام می کنند.
اصطلاح UIمخفف User Interface است که در صنعت طراحی نرم افزار و وبسایت به هر چیزی که در صفحه نمایش داده می شود گفته شده و شامل تصاویر، متن ها، دیاگرام، ماژول ها، جداول، ویدئوها و همچنین رنگ و مکان آن ها است.
در حالی که UX مخفف User Experience است و مفهومی بسیار وسیع تر از UI دارد. این اصطلاح به تجربه و احساس کاربر زمانی که از محصول شما استفاده می کند،گفته می شود. مثل درک کاربر از جنبه های مختلف سیستم از جمله کاربرد و سادگی در استفاده.
برای این شغل خارج از مهارت در برنامه نویسی باید تسلط کافی به گرافیک و تجربه در ارتباط با مخاطبان را داشته باشید. حتی اگر هدفتان فقط شغل برنامه نویسی پایه است، نیز بهتر است مبانی این کار را یاد گرفته و در کارتان استفاده کنید تا نتیجه ای فوق العاده را شاهد باشید.
میزان حقوق»حداقل 1.2 میلیون تا 3 میلیون تومان.
ممکن است در نگاه اول فکر کنید این شغل مربوط به بازاریابی در فضای آنلاین است. ولی در حقیقت اینگونه نیست و حیطه آن فراتر از آن است.
در اصل در این شغل از تمام ابراز های دیجیتال استفاده می کنید تا به مشتری هدف رسیده و نظر او را برای استفاده از خدمات خود جلب کنید. حال وسیله این کار اینستاگرام باشد یا یک بیلبورد دیجیتالی در خیابان. در این تقریبا باید به همه کارهایی که در این صفحه ذکر شده آشنا باشید.
از توانایی تجزبه و تحلیل آنلاین گرفته تا روش هایجلب مخاطب به وسیله UIوUX و حتی مفاهیم سئوسایت ها. در اصل شما باید خوره فضای آنلاین باشید و عمر زیادی را در این فضاها سپری کرده باشید تا بدانید مخاطبان چه می خواهند و چگونه می توان نظرشان را جلب کرد.
به علاوه شما نقش مهمی در تدوین استراتژی استارتاپ یا شرکت داشته و به نوعی نقش تعیین کننده ای را بازی می کنید. برای این شغل معمولا از شما مدارک مربوط به حوزه های مدیریتی را طلب می کنند ولی اگر در حوزه برنامه نویسی، تولید محتوا و به طور کلی اینترنت فعالیت زیادی دارید، نیز می توانید روی صندلی کارشناس بازاریابی دیجیتال بنشینید.
در این شغل خلاقیت از همه موارد دیگر مهم تر بوده و به نوعی فرمولی برای انجام آن در اختیار شما قرار نمی گیرد.
میزان حقوق»حداقل 1.7 میلیون تا 5 میلیون تومان.
در این شغل فرد باید درباره بازار تحقیق و بررسی کند و داده های لازم را برای کمک به استارتاپ یا سازمان و برای یافتن بازار برای محصولات و خدماتش تهیه کند.
در این حوزه باید آمار جمعیتی، ترجیحات، نیازها و عادات خرید مشتریان، اطلاعات جمع آوری کنید و اطلاعات خرید درباره آمار جمعیتی، ترجیحات، نیازها و عادات خرید مشتریان، اطلاعات جمع آوری کنید و اطلاعات خود را از راه های مختلف از جمله مصاحبه، پرسشنامه، بررسی و تجزیه و تحلیل بازار، نظرسنجی و بررسی ادبیات مربوطه کسب کنید.
با توجه به آنلاین شدن کسب و کارهای جدید، در این کار نیز علاوه بر تحقیقات میدانی نیاز به تسلط به ابزارهای تحلیل فضای اینترنت دارید. از ردگیری موضوعات داغ روز گرفته تا پیداکردن مشتریان هدف. برای کسب این شغل نیاز به مدارکی در زمینه های مدیریت، آمار، علوم اجتماعی و ریاضی(کاربردی) دارید.
ولی داشتن تجربه کاری در زمینه های کسب و کار، بازاریابی و فروش، تحلیل داده ها، گزارش نویسی و جمع آوری داده ها مهم تر بوده و از مزیت های شما برای کسب بهترین شغل با بالاترین حقوق در این زمینه است.
شغل کارشناس تحقیقات بازار معمولا حالت مشاوره ای برای تصمیمات کلان شرکت دارد ولی با توجه به شرکتی که در ان استخدام می شوید، ممکن است وظایف دیگری مثل تصمیم گیری و حتی تدوین و اجرای کردن راهبردها نیز روی دوش شما بیفتد.
میزان حقوق»حداقل 1.5 میلیون تا 4 میلیون تومان.
----------------------------------------------------------------
امیدوارم مفید بوده باشه