0

بال مرغ اسپایسی کنجدی، یک پیش غذای عالی و خوشمزه

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

بال مرغ اسپایسی کنجدی، یک پیش غذای عالی و خوشمزه
سه شنبه 3 بهمن 1396  11:38 AM

 

بال مرغ اسپایسی کنجدی، یک پیش غذای عالی و خوشمزه

 

بال مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها است. این بار می توانید بال مرغ را با دستور بال مرغ اسپایسی کنجدی درست کرده و طعم متفاوت و لذیذ آن را تجربه کنید.

بال مرغ اسپایسی کنجدی

مواد لازم برای تهیه بال مرغ تند کنجدی

روغن : مقداری برای سرخ کردن
آرد ذرت : ¼ فنجان
نمک و فلفل : به مقدار لازم
بال مرغ : به تعداد
سس سویا : ½ فنجان
سس تند : 2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای : ¼ فنجان
سرکه سیب : ¼ فنجان
کنجد : به مقار لازم
 

طرز تهیه بال مرغ اسپایسی کنجدی

korean-fried-chicken-wings-.jpg

آرد ذرت، 2 قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را در یک ظرف با هم مخلوط  کرده و درون کیسه پلاستیکی بریزید.
بال های مرغ را درون کیسه پلاستیکی قرار داده و خوب مرغ را آغشته به این مخلوط کنید.
بال مرغ را درون روغن فراوان و داغ سرخ کنید تا برشته شود. این کار حدود 6 تا 8 دقیقه زمان می برد.
در ظرف سس سویا، سیر، زنجبیل، سرکه سیب، سس تند و ½ قاشق چایخوری فلفل را مخلوط و بجوشانید.
بعد از حدود 5 دقیقه شکر قهوه ای را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
بال های داغ سرخ شده را درون این مخلوط بغلطانید و روی آن دانه های کنجد بریزید.

 

تهیه و ترجمه : سیمرغ

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها