وقتی گل کلم را رنده میکنید ماده درشت بافتی به دست میآید که میتواند یک جایگزین فوق العاده با کربوهیدرات پایین برای برنج باشد. شما میتوانید مقدار زیادی از آن را بخورید بدون اینکه به اندازه برنج کالری داشته باشد.
برترینها - ترجمه از الهام مظفری: وقتی به غذاهای سالمی فکر میکنیم که خوشمزه و آسان هم باشند گزینههای زیادی به ذهنمان نمیرسد. وقتی گل کلم را رنده میکنید ماده درشت بافتی به دست میآید که میتواند یک جایگزین فوق العاده با کربوهیدرات پایین برای برنج باشد.
شما میتوانید مقدار زیادی از آن را بخورید بدون اینکه به اندازه برنج کالری داشته باشد، علاوه بر اینکه ویتامینها و فیبر زیادی هم دریافت میکنید. هرچند خود گلم کلم به تنهایی خوشمزه است، اما با افزودن میگو و تخم مرغ میتوان یک غذای خوشمزه و کامل با آن تهیه کرد.
مواد لازم برای 4 نفر:
- یک گل کلم متوسط رنده شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- ۴۵۰ گرم میگوی پاک شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ۳ عدد تخم مرغ بزرگ همزده شده
- یک پیمانه هویج خردشده
- ۲ قاشق غذاخوری سیر له شده
- ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل پوست کنده و خردشده
- سه چهارم پیمانه نخود فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری سویا سس
- نصف قاشق چایخوری روغن کنجد (اختیاری)
- پیازچه خردشده
طرز تهیه:
بااستفاده از یک رنده یا خردکن، گل کلم را رنده کنید و کنار بگذارید.
همه مواد را آماده کنید. سپس یک ماهیتابه بزرگ یا قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید.
یک قاشق غذاخوری روغن را همراه با میگو داخل ماهیتابه بریزید. با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید و هر طرف میگوها را یک دقیقه سرخ کنید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
ماهیتابه را تمیز کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. ۱ قاشق غذاخوری روغن را همراه با هویج، سیر و زنجبیل خرد شده در آن ریخته و یک دقیقه سرخ کنید.
گل کلمها را هم به ماهیتابه اضافه و ۵ دقیقه سرخ کنید.
نخود فرنگی، سویا سس و روغن کنجد را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر سرخ کنید.
یک فضای ۱۰ - ۱۵ سانتیمتری وسط ماهیتابه باز کنید و تخم مرغهای زده را در آن بریزید.
تخم مرغها را هم بزنید تا بپزد و سپس با سایر مواد ترکیب کنید.
میگوهای سرخ شده را اضافه کنید و با پیازچه تزئین کرده و میل کنید.
- اگر عجله دارید به جای سیر و زنجبیل خرد شده از پودرشان هم میتوانید استفاده کنید.
- گیاهخواران میگو را حذف کنند.