برترینها - ترجمه از الهام مظفری: این مرغ موهوی کوبایی، یک مرغ کبابی معمولی نیست! این مرغ کوبایی همراه با لیمو، پرتقال، زیره، جعفری و نعناع، طعم و لذت متفاوتی به شما ارائه میدهد. ماریناد موهو به طور سنتی با پرتقال ترش تهیه میشود که طعم فوق العادهای به مرغ میدهد.
یکی دیگر از ترکیبات کلیدی این غذا، سیر فراوان است. همچنین مقداری نعناع و جعفری تازگی خاصی به این غذای کوبایی میدهد. به طور سنتی این غذا با برنج، لوبیا سیاه و موز سرخ شده سرو میشود. میتوانید آن را با سیب زمینی سرخ شده هم میل کنید.
مواد لازم برای چهار نفر:
- یک مرغ نسبتا کوچک (۱.۸ تا ۲ کیلویی)
- ۷ - ۸ حبه سیر پوست کنده
- یک پیمانه جعفری تازه
- یک چهارم پیمانه برگ نعناع تازه
- یک عدد پرتقال
- یک عدد لیمو
- نصف فلفل سبز
- یک قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک شده
- ۲ قاشق چایخوری پودر زیره
- یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا دودی شیرین
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- یک عدد پیاز
- ۲ عدد فلفل دلمهای
طرز تهیه:
ابتدا با قیچی تیز مخصوص، استخوان پشت مرغ را تا گردن برش دهید و سپس قسمت بریده شده را پایین قرار داده و با کف دست هایتان استخوان سینه را فشار دهید و آن را صاف کنید.
برای تهیه ماریناد سیر، جعفری، نعناع، آب و پوست رنده شده پرتقال و لیمو، فلفل سبز، پونه کوهی، پودر زیره، پودر پاپریکا، نمک و فلفل را در یک مخلوط کن بریزید و کاملا آنها را مخلوط کنید تا همه چیز کاملا خرد شود.
مواد ماریناد را کاملا با مرغ مخلوط کنیدو حداقل به مدت یک ساعت یا حداکثر یک شب در یخچال بگذارید.
دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
پیاز و فلفل دلمهای را حلقه حلقه کنید و ته یک قابلمه یا ظرف مخصوص فر بچینید.
مرغ را روی سبزیجات خرد شده قرار دهید و همه مواد ماریناد را هم در این ظرف خالی کنید.
مرغ را به مدت ۴۵ - ۶۰ دقیقه داخل فر کباب کنید.
اجازه دهید مرغ ۱۰ دقیقه دربسته بماند و سپس سرو کنید.