0

پیتزا سالمون و میگو، پیتزا دریایی متفاوت

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پیتزا سالمون و میگو، پیتزا دریایی متفاوت
پنج شنبه 21 دی 1396  10:03 PM

وب سایت ایزی پز - نگین نورخدایی: طعم این پیتزای دریایی به خاطر سس مخصوص و خوشمزه اش، با همه پیتزاهای دریایی متفاوته.

 
مواد اولیه
 
  •     1 عدد خمیر پیتزا
  •     25 گرم فیله سالمون دودی
  •     20 گرم بیبی اسفناج
  •     2 حبه سیر
  •     75 گرم میگو
  •     7 گرم پنیر پارمسان
  •     7 گرم زیتون سیاه
  •     20 گرم پنیرچدار
  •     40 گرم پنیر موزارلا رنده شده
  •     0.25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
  •     10 گرم تخم آفتاب گردان
  •     20 میلی لیتر روغن زیتون
  •     به مقدار لازم نمک
  •     به مقدار لازم فلفل سیاه
  •   1 عدد بیبی کورن
پیتزا دریایی به همراه فیله ماهی سالمون و میگو
 
دستورپخت:
 
  1. مواد اولیه را بشویید. ساقه‌های درشت اسفناج را جدا کنید و باقیمانده آن‌را متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه و بیبی کورن را حلقه‌ای خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  2. در غذا ساز، روغن زیتون، تخم آفتابگردان، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود.
  3. میگو ها را به مقداری از سس آغشته کنید.
  4. باقیمانده سس راروی نان بمالید.
  5. زیتون، بیبی کورن، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید.
  6. فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آن‌را در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. نوش جان!

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها