برترینها - ترجمه از الهام مظفری: این مافین خوشمزه با تخم مرغ و سوسیس فراوان میتواند یک غذای خوشمزه و جذاب برای ناهار باشد.
- ۲۲۰ گرم سوسیس
- ۱۲ عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- نصف پیمانه فلفل دلمهای خرد شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
- زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
- زمان پخت: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه:
۱ - دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را چرب کنید یا از قالبهای کاغذی مافین استفاده کنید.
۲ - یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط قرار دهید و سوسیسها را در آن بریزید، آنها را هم بزنید تا ۱۰ - ۱۵ دقیقه بعد که کاملا سرخ شوند.
۳ - تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. پیاز، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید. آن را با سوسیس و پنیر چدار ترکیب کنید. ترکیب آماده شده را داخل قالبهای مافین بریزید.
۴ - قالب را داخل فر قرار دهید تا زمانی که چاقویی که در مرکز مافینها فرو میکنید تمیز بیرون بیاید که حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول میکشد.