0

با تخم شربتی، نان بپزید!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

با تخم شربتی، نان بپزید!
پنج شنبه 21 دی 1396  8:41 PM

ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم.

 


میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:
 
  • آرد: یک کیلوگرم
  • تخم شربتی: 200 گرم
  • مغز تخم کدو: 150 گرم
  • مغز دانه آفتابگردان: 150 گرم
  • نمک: 20 گرم
  • خمیرمایه خشک: 20 گرم
  • آب: 600 میلی لیتر

مواد لازم رویه:
 
  • دانه کنجد: به مقدار لازم
  • مغز تخم کدو: به مقدار لازم
 
 نان تخم شربتی

طرز تهیه:

1. خمیر مایه را حدود 10 الی 15 دقیقه در 50 میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.
 
2. آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.
 
3. روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.
 
4. سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.
 
5. خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود 2 ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.
 
6. روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها