پاسخ به:کیک زنجبیل و دارچین
شنبه 26 اسفند 1396 5:49 PM
اگر میخواهید از اثرات شگفتانگیز زنجبیل برای کاهش وزن بهرهمند شوید، میتوانید زنجبیل را به روشهای زیر مصرف کنید.
پیش از غذا خوردن یک تکهی نازک زنجبیل بجوید. این کار به تنظیم سوختوساز، تحریک هضم غذا، کاهش سطح کورتیزول و افزایش انرژی کمک میکند.
تکهی کوچکی زنجبیل را رنده و با کمی آب لیمو ترش و نمک ترکیب کنید. قبل از وعدههای غذایی کمی از این ترکیب را مصرف کنید.
این کار باعث کنترل اشتهای شما میشود و به هضم غذا کمک میکند. علاوهبر آن از خواص لیمو ترش هم بهرهمند میشوید.
زنجبیل یکی از ادویههای مناسب برای لاغری است. هر زمانی که خواستید مصرف زنجبیلتان را افزایش بدهید، میتوانید از آن بهعنوان یک طعمدهنده در غذاهایتان استفاده کنید.
پختن زنجبیل بهمدت کوتاه و در حدود ۶ دقیقه میتواند فواید آن را برای سلامتی افزایش بدهد.
خوشبختانه زنجبیل طعم دلپذیری دارد و نیازی نیست طعم آن را در غذایتان پنهان کنید.
زنجبیل تازه را برش بدهید و در انواع غذاها، سوپها و سُسها بریزید. این کار طعم تند و خوبی به غذایتان میدهد و در کنار آن به حفظ سلامتیتان هم کمک میکند.
بهترین زمان برای افزودن زنجبیل به غذا، مراحل انتهایی پخت است.
اگر زنجبیل خیلی زود به غذا اضافه شود، در اثر فرآیند پخت مقداری از جینجرول خود را از دست میدهد.
پختن زنجبیل بهمدت چند دقیقه باعث میشود آنتیاکسیدانهای موجود در زنجبیل آزاد شوند.