0

سرماخوردگی و آنفولانزا در بارداری

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:سرماخوردگی و آنفولانزا در بارداری
دوشنبه 11 دی 1396  4:26 PM

درمان سرماخوردگی و آنفولانزا در بارداری

 

 

درمان سرماخوردگی و آنفولانزا در بارداری


بیشتر مادران باردار از سرماخوردگی ، آنفولانزا یا حساسیت رنج می برند . نباید از داروی تجویز شده توسط پزشک عادی بدون مشورت با متخصص خود مصرف کنید.
بسیاری از خانم ها از داروها و شربت های سینه بدون تجویز پزشک استفاده می کنند. این کار خطرناکی است زیرا تعداد اندکی از این مداواها در دوران بارداری بی خطر شناخته شده اند.
اگر بیمار هستید درمان های خانگی مثل خوردن سیب ، نوشیدن زیاد مایعات و استراحت را شروع کنید. قبل از مصرف هر دارویی با پزشک خود مشورت کنید.
به خاطر داشته باشید هر دارویی که میخورید وارد بدن جنین شما میشود. در اینجا درمان های خانگی برای هر یک از این بیماری ها آمده است که به اندازه داروهای بی خطر در اوایل بارداری هستند :
سرماخوردگی :
گاهی ممکن است در دوران بارداری دچار سرماخوردگی شوید. بی خطر ترین راه درمان ، استراحت و نوشیدن زیاد مایعات ، مایعات گرم مانند سوپ یا چای بدون کافئین است که به بهبود شما کمک میکند. کمپرس سرد ممکن است سردردها و درد عضله ها را تسکین دهد.
اگر از گرفتگی بینی رنج می برید از قطره نمکی بینی استفاده کنید که در هر مرحله از بارداری بی خطر است. قطره ها را از داروخانه بخرید یا خودتان در منزل با مخلوط کردن یک چهارم قاشق چایخوری نمک در 250 گرم آب آن را تهیه کنید.
چند قطره را در هر سوراخ بینی بچکانید 10 دقیقه صبر کنید و سپس فین کنید. همچنین میتوانید از اسپری بخار یا دستگاه بخور استفاده کنید.
تنها داروی بدون نسخه بی خطر برای دردهای مربوط به سرماخوردگی ، استامینوفن است که سابقه بی خطر بودن آن در دوران بارداری ثابت شده است. برای گرفتگی های شدید که قطره نمکی جواب نمی دهد پزشک ممکن است اسپری بینی تجویز کند.
برای سرفه ها از پزشک خود در مورد فرونشاننده ای به نام دکسترومتورفان بپرسید. از مصرف برطرف کننده های سرفه که حاوی ید هستند اجتناب کنید.  ید می تواند موجب مشکلات تیروئیدی مرگبار در جنین شود.
از مصرف آسپرین و داروهای فاقد استروئید ضدالتهاب نظیر ایبوپروفن و ناپروکسن پرهیز کنید.
تحقیقات نشان می دهد که خوردن این داروها در سه ماهه اول بارداری میتواند موجب افزایش خطر نقص های مادرزادی شود.
آنفولانزا :
آنفولانزا می تواند در دوران بارداری جدی شود زیرا گاهی منجر به ذات الریه میشود. آمپول های آنفولانزا برای شما و جنین تان در هر مرحله ای از بارداری بی خطر است. بنابراین اگر بارداری شما در فصل آنفولانزا واقع میشود یک بار آن را تزریق کنید.
اگر به آنفولانزا مبتلا شده اید برای درمان سرماخوردگی و نشانه های آن بدون دارو توصیه های زیر را به کار ببرید. تب بالای 38 درجه باید جدی گرفته شود زیرا میتواند خطر سقط جنین را افزایش دهد.
اگر تب بالایی دارید فورا به پزشک مراجعه کنید و قرص استامینوفن بخورید ، دوش ولرم میتواند به پایین آوردن تب کمک کند و همینطور نوشیدنی های خنک بنوشید.
حساسیت ها :
شما قطعا می خواهید اتاق خواب خود را مرطوب کنید یا اگر از گرفتگی حساسیت رنج می برید از بخور صورت استفاده کنید. پزشک ممکن است برایتان آنتی هیستامین تجویز کند که خانم های باردار سالهاست از آنها استفاده می کنند و هیچ عارضه جانبی ندارد.
پزشک همچنین ممکن است استنشاق استروئید به ویژه برای حساسیت های فصلی شدید تجویز کند.
چه وقت باید با پزشک تماس بگیرید. دلایلی وجود دارد که فورا به پزشک مراجعه کنید:
•    اگر به آنفولانزا مبتلا شدید پزشک ممکن است بخواهد آن را با داروهای ضد ویروس درمان کند.
•    اگر تب شما بعد از خوردن استامینوفن بالاتر از 38 درجه باقی بماند.
•    اگر در نفس کشیدن مشکل دارید.
•    اگر انقباضاتی احساس می کنید یا خونریزی دارید.


منبع : کتاب هفته به هفته بارداری

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها