طرز تهیهی یک نان صبحانهی کامل و لذیذ
پنج شنبه 23 آذر 1396 11:09 AM
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک نان کامل که میتواند به عنوان صبحانه و یا در کنار دیگر وعدههای غذایی سرو شود، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوهی پخت این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نان باگت: 2 یا 3 عدد (بستگی به اندازهی نان دارد)
تخم مرغ: سه عدد
خامه: یک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: دو حبه
گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده: ده عدد (میتوانید از یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده نیز استفاده کنید)
آویشن خشک: یک قاشق غذاخوری
پونهی خشک: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مانند تصویر داخل نان باگت را خالی میکنیم
تخم مرغها را در ظرفی ریخته سپس خامه را به آنها اضافه و خوب مخلوط میکنیم. پنیر چدار را به همراه جعفری، سیر، گوجه فرنگی خرد شده و آویشن و پونه به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم. در پایان نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و مواد را خوب هم میزنیم
از مواد آماده شده داخل نان باگت میریزیم. فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن کرده و نانهای آماده را داخل سینی چیده و درون فر قرار میدهیم. وقتی پنیر کاملا آب شد و مواد داخل نان، منسجم شدند، نان صبحانهی ما آماده است