طرز تهیه سالاد بادمجان و عدس با سس ماست
سریع، ساده، مقوی و خوشمزه! این سالاد واقعا یکی از بهترینها است.
مواد لازم برای 4 نفر :
- 4 بادمجان کوچک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت 5 میلیمتر
- روغن زیتون برای روی سالاد
- 250 گرم گوجهفرنگیهای گیلاسی
- یک حبه سیر کوچک، له شده
- ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز بو داده
- آب گرفته شده از نصف یک لیمو
- ½ لیوان ماست غلیظ بدون آب
- 400 گرم عدس، شسته و آبکش شده
- ½ لیوان دانۀ کاج
- ½ لیوان برگهای جعفری
- 2 لیوان پر از برگهای بچه اسفناج
- نان لواش، برای سرو کردن
دستور
- کبابپز را روی دمای بالا تنظیم کنید. برشهای بادمجان را با ملایمت به روغن زیتون آغشته کنید و آنها را همراه با گوجهفرنگیهای گیلاسی در یک سینی طبخ بزرگ قرار دهید. برای 3 تا 4 دقیقه آنها را در زیر کبابپز بپزید تا زمانی که بادمجانها کمی رنگ گرفتهاند و گوجهفرنگیها شروع به پلاسیده شدن کنند. گوجهها را خارج بکنید و کناری بگذارید. برشهای بادمجان را برگردانده و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر آنها را بپزید، سپس به کناری بگذارید.
- در اینحال، سیر لهشده، فلفل قرمز بوداده، آبلیمو و ماست را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید.
- بادمجان، گوجهفرنگی، عدس، دانه کاج، جعفری و اسفناج را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید. این سالاد را در بشقابها تقسیم کنید، سپس همراه با ماست بروی آن و نان لواش کنار آن سرو کنید.