غذای ژاپنی؛ برنج سرد با گوشت و سبزیجات
دوشنبه 13 آذر 1396 11:02 AM
آموزش تصویری؛
امروز تصمیم داریم شما را با پخت یک نوع غذا به سبک ژاپنی آشنا کنیم. در این غذا از برنج پخته شده و سرد به همراه گوشت و سبزیجات، استفاده میشود. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیهی این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برنج پخته شده: 2 پیمانه
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
هویج نگینی خرد شده: نصف پیمانه
نخودفرنگی پخته شده: نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد بزرگ
پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
گوشت یا مرغ پخته شده و خرد شده: یک پیمانه
کره: سه قاشق غذاخوری
سویاسس: سه قاشق غذاخوری
نمک و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را شب قبل مطابق روش معمول میپزیم. کف یک سینی را نایلون پهن میکنیم و برنجها را روی آن با فاصله پهن میکنیم. روی برنجها را نیز با یک نایلون دیگر، میپوشانیم و داخل یخچال قرار میدهیم. این کار باعث میشود برنج کمی چسبندگی خود را از دست بدهد.
روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. هویج و نخود فرنگی را تفت میدهیم.
با کمک کفگیر، هویج و نخودفرنگی را به یک سمت ظرف میبریم. در سمت دیگر ظرف، تخم مرغها را میشکنیم و اجازه میدهیم تا نیمرو شوند.
حالا پیازچه و گوشت یا مرغ پخته و خرد شده را به آن اضافه میکنیم. مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط میکنیم.
پس از این مرحله، حرارت را بیشتر میکنیم و برنج پخته و سرد شده را به موادی که داخل ظرف و روی حرارت است، اضافه کرده و تفت میدهیم. پس از آن، کره را اضافه میکنیم.
در پایان، سویاسس را به همراه نمک و ادویه به مواد اضافه کرده و حدود دو دقیقه روی حرارت تفت میدهیم.
غذای ما آماده است. آن را در ظرفی مناسب ریخته و سرو میکنیم.