سالاد عدس با سس زیره
سه شنبه 30 آبان 1396 10:02 AM
در ادامه آموزش یک نوع سالاد با این مادهی غذایی پرخاصیت را برای شما قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این سالاد خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
عدس: 1 پیمانه
آب: 3 پیمانه
نمک: یک قاشق غذاخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد متوسط
پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
سیر رنده شده: 2 حبه
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
نعنای خرد شده: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس زیره:
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
سرکه: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
عدس، آب، نمک و زیره را در ظرفی ریخته و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا عدسها پخته شوند. سپس آن را آبکش میکنیم.
عدس را به همراه گوجه، پیاز، سیر، جعفری و نعنای خرد شده، در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
برای تهیهی سس زیره، روغن زیتون را به همراه نمک و فلفل، آبلیمو، زیره و سرکه داخل ظرف مناسبی ریخته و با هم زن دستی، خوب مخلوط میکنیم.
سس آماده شده را به سالاد اضافه کرده و هم میزنیم.
سالاد ما آماده است. آن را در ظرف سرو سالاد ریخته و به دلخواه، تزیین میکنیم.