آموزش تصویری ترشی تخم مرغ و پیاز؛ تجربه طعمی متفاوت
سه شنبه 23 آبان 1396 2:15 PM
امروز برای شما روش تهیهی یک نوع ترشی متفاوت را قرار دادهایم. این ترشی، طعمی ترش و شیرین و در عین حال، تند دارد و به عنوان طعمدهندهای متفاوت در کنار ساندویچها استفاده میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و مشاهدهی آموزش تصویری تهیهی ترشی تخم مرغ و پیاز، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ آبپز شده: 4 عدد
سرکه: یک پیمانه
آب: یک سوم پیمانه
پودر قند: یک سوم پیمانه
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
برگ بزرگ نعنا: 1 عدد
پیاز قرمز: 2 عدد متوسط (میتوانید از پیاز سفید هم استفاده کنید. پیاز قرمز برای خوش رنگ شدن ترشی استفاده شده است)
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
سیر: 2 حبه
طرز تهیه:
پیازها را حلقه حلقه میکنیم و به همراه سرکه، آب، پودر قند، فلفل قرمز و زنجبیل در ظرفی ریخته به مدت پنج دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. سپس آن را در کنار میگذاریم تا خنک شود.
شیشهای که قرار است ترشی را در آن قرار دهیم برداشته کمی از پیاز طعم دار شده را کف آن میریزیم. سیر خرد شده را روی پیازها قرار میدهیم. برای زیبایی کار، برگ نعنا را به بدنهی شیشه میچسبانیم
حالا به تناوب تخم مرغهای پخته را به صورت درسته همراه با پیازهای طعم دار شده داخل شیشه میریزیم
این کار را ادامه میدهیم تا همه مواد تمام شوند
مخلوطی که برای طعم دار کردن پیاز استفاده کرده بودیم را به روی ترشی میریزیم
تا جایی که کاملا روی مواد را بگیرد
در ظرف ترشی را میبندیم و آن را به مدت سه تا چهار روز داخل یخچال قرار میدهیم. بهترین زمان برای خوش طعم شدن این ترشی، یک الی دو هفته است. این ترشی در کنار ساندویچها، طعم دهندهای متفاوت است