طرز تهیه مربا خرمالو، معروف ترین مربا پاییزی
شنبه 13 آبان 1396 3:42 PM
خرمالو یکیاز بهترین میوه های پاییزی است که برای سلامتی و بدن بسیار مفید است. مربا خرمالو یکی از مشتقات خرمالو ات که به راحتی می توانید برای یک صبحانه دلچسب پاییزی آن را درست کنید.
خرمالو تازه : 850 گرم
شکر : 500 گرم
آب لیمو تازه : 200 میلی لیتر
خرمالوها را مانند تصویر خرد کرده و پوست شان را جدا کنید.
خرمالو ها را با چاقو له کنید و درون قابلمه بریزید.قابلمه را روی گاز و شعله کم بگذارید.
شکر را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید تا شکر و خرمالو ها کاملا مخلوط و شکرها حل شوند.
حال آب لیموی تازه را اضافه کرده و هم بزنید.
بگذارید برای حدود به 40 دقیقه روی شعله متوسط باشد تا به جوش بیافتد.
بعد از این که مایع به غلطت دلخواه تان رسید شعله را خاموش کرده و صبح کنید تا خنک شود.
در انتها مربا را درون شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
مرحله اول تهیه مربا خرمالو
مرحله دوم تهیه مربا خرمالو
غلظت مناسب مربا خرمالو
تهیه و ترجمه : سیمرغ