پاسخ به:ارز دیجیتالی چیست؟ تاریخچه ارزهای دیجیتالی ، معرفی نرم افزارها و انواع ارزها و نحوه استخراج
جمعه 5 آبان 1396 2:11 AM
خب دوستان عزیز این پست احتمالاً آخرین پستیه که من درباره ارزهای دیجیتالی براتون قرار میدم چون خودم فکر میکنم که این تاپیک تقریباً کامله ، چرا میگم تقریباً چون این علم یعنی علم ماینینگ در هر لحظه داره به روز میشه ولی این تاپیک به جرئت میتونم بگم که تا به امروز جامعترین مبحثیه که توی فضای مجازی به زبان فارسی منتشر شده ولی بازم اگه کم و کاستیی داشت به بزرگی خودتون ببخشید و اگر هم سوالی داشتین یا راهنمایی خواستین بنده در خدمتتون هستم و تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و یا یک شخص یا گروه یا کانال تلگرامی یا وب سایتی رو بهتون معرفی میکنم که بتونید اطلاعات لازمه رو از طریق کسب کنید.
تا اینجای کار فهمیدیم که ارز دیجیتالی چی هست و با انواع رایجش و نرم افزار و سخت افزار های لازمه و همینطور روش های استخراجش و نحوه ساخت کیف پول یا حساب دیجیتالی آشنا شدیم حالا مهمترین قسمت این تاپیک پاسخ به این سواله که " با سخت افزار و اینترنتی که ما در اختیارمون هست آیا استخراخ ارز دیجیتالی برای ما به صرفه هست یا نه؟ " برای گرفتن پاسخ این سوال میتونید به این آدرس مراجعه کنید و با وارد کردن اطلاعاتی که ازتون میخواد مقدار پولی رو که میتونید در بیارید رو بدونید.
آیا ماینیگ برای من به صرفه هست؟
وقتی که وارد این سایت میشید سه تا کادر در قسمت سمت چپ براتون به نمایش در میاد در کادر اول مقدار هشی که سیستمون در هر ثانیه میتونه تولید کنه رو وارد می کنید ، در قسمت دوم مقدار پاور سیستمتون رو وارد میکنید و در کادر آخری هم هزینه هر کیلیو وات ساعت مصرف برق رو وارد میکنید (مبلغ رو میتونید از روی قبض برقتون بخونید چون با توجه به نوع برق مصرفیتون و شهر محل زندگیتون قیمت ها تفاوت داره) و بعد از این کار در سمت راست مقدار درآمدتون رو در هر روز و در هر ماه مینویسه.
به پایان آمد این دفتر =-=-=-= حکایت همچنان باقیست