پاسخ به:چند دستور صبحانه مناسب دوران بارداری
شنبه 29 مهر 1396 10:27 AM
زردآلوی خشك، منبع خوبی از آهن میباشد كه بهویژه برای مراحل آخر بارداری از اهمیت بالایی برخوردار است.
همچنین زردآلو یك منبع عالی از فیبر محلول میباشد.
زردآلوی خشك 350 گرم
ریشه زنجبیل تازه، خرد شده 4 سانتیمتر
ماست كم چرب، برای سرو 200 میلیلیتر
زردآلوهای خشك را در یك ظرف بزرگ مقاوم به حرارت ریخته، روی آن را با مقدار كافی آب جوش بپوشانید و بگذارید برای تمام طول شب خیس بخورد.
سپس زردآلوها و آب آن را در تابه بزرگی با كفه ضخیم ریخته، زنجبیل خرد شده را به آن بیفزایید و به جوش آورید.
آنگاه حرارت را كم كرده، اجازه دهید برای 10 دقیقه به آرامی بجوشد تا زردآلوها نرم شوند و شربت غلیظی نیز به دست آید.
سپس زردآلوها را خارج نموده، شربت را نگه دارید و زنجبیل را دور بریزید.
آنگاه زردآلوها را به صورت گرم در ظرفهای سرو ریخته، به همراه شربت آن و ماست كمچرب سرو نمایید.