پاسخ به:چند دستور صبحانه مناسب دوران بارداری
شنبه 29 مهر 1396 10:26 AM
تخممرغهای موجود در این خاگینه، منبع خوب ویتامین B12 و اسیدهای چرب ضروری میباشند كه به ترتیب در اوایل بارداری و مراحل آخر حاملگی اهمیت ویژهای دارند.
نكته: زنان حامله باید تخممرغها را به صورت كامل بپزند، زیرا در غیر این صورت احتمال خطر آلودگی با سالمونلا و در نتیجه بروز مسمومیت غذایی وجود دارد.
روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
جوانه لوبیا 50 گرم
هویج خلالی خرد شده 50 گرم
كلم خرد شده 25 گرم
سویاسس 1 قاشق غذاخوری
تخممرغ 4 عدد
پیازچه خرد شده 1 عدد كوچك
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نان لواش 4 برش گرد
روغن آفتابگردان را در تابهای ریخته، جوانه لوبیا، خلالهای هویج و كلم را كمی در آن تفت دهید.
سپس سویاسس را افزوده، خوب مخلوط نمایید. ظرف را از روی حرارت برداشته، كنار بگذارید.
در ظرفی، تخممرغ، پیازچه، نمك و فلفل را ریخته، خوب مخلوط كنید.
روغن زیتون را در تابه كوچكی حرارت دهید، مخلوط تخممرغ را به آن بیفزایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
نانهای لواش را در فر یا مایكروویو گرم نمایید. آنگاه سبزیها و خاگینه را به چهار قسمت مساوی تقسیم كنید.
هر قسمت را در وسط هر یك از نانهای گرم شده قرار داده، به صورت بستهای تا كنید و فوراً سرو نمایید.