پاسخ به:چند دستور صبحانه مناسب دوران بارداری
شنبه 29 مهر 1396 10:26 AM
این غذا حاوی میزان زیادی فولات است كه برای قبل از بارداری و نیز ماههای اول بارداری ضروری میباشد.
اسفناج 675 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده و تازه به مقدار كم
نمك و فلفل سیاه به مقدار كم
كره 2 قاشق غذاخوری
آرد ساده 25 گرم
شیر داغ 300 میلیلیتر
پنیر رنده شده 115 گرم
تخممرغ 4 عدد
پنیر پارمیسان رنده شده 1 قاشق غذاخوری*
* (بهعلاوه مقداری برای سرو)
فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم نمایید. اسفناج را شسته، آبكشی كنید و به همراه مقدار كمی آب، در تابه بزرگی بریزید و برای 4-3 دقیقه بپزید.
سپس آب را خالی نمایید و اسفناج را فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. آنگاه اسفناج را خرد كنید.
اسفناج خرد شده را به تابه برگردانید. روغن زیتون، جوز هندی، نمك و فلفل را اضافه كنید و تابه را بر روی حرارت قرار دهید.
آنگاه با قاشق از مواد در چهار ظرف كوچك بریزید و وسط آنها را خالی نمایید.
برای روی غذا، كره را در تابه كوچكی حرارت داده، آرد را به آن اضافه نمایید و برای یك دقیقه بپزید. شیر داغ را نیز به تدریج به آن بیفزایید و هم بزنید.
بعد از 2 دقیقه پخت، تابه را از روی حرارت برداشته، 75 گرم پنیر به آن بیفزایید.
سپس هر یك از تخممرغها را بشكنید، در تابه حاوی آب جوش و كمی نمك بریزید و برای 5-4 دقیقه بپزید.
حالا تخممرغها را با قاشق بلند نموده، بر روی كاغذ مخصوص قرار دهید تا خشك شود.
تخممرغهای آبپز را در وسط هر یك از ظرفها قرار دهید و روی آنها را با سس پنیر بپوشانید.
آنگاه روی آن از پنیر باقیمانده پاشیده، برای حدود 10 دقیقه بپزید تا طلایی شود. سپس روی آن پنیر پارمیسان ریخته، فوراً سرو نمایید.