0

مرغ پارمزانی با پنه بروکلی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

مرغ پارمزانی با پنه بروکلی
شنبه 22 مهر 1396  11:26 PM

 وب سایت اشپزباشی: مرغ پارمزانی گریل‌شده در کنار پاستا و بروکلی، هم خیلی سریع آماده میشه و هم از غذاهای حاضری سالم‌تره.

 
 مواد لازم:
 
  •     تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  •     پنیر پارمزان ۳/۴ پیمانه
  •     آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
  •     فیله مرغ ۶۸۰ گرم
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     سس گوجه یک و سه چهارم پیمانه
  •     پنیر موتزارلا ۱۲۰ گرم
  •     پاستا پنه ۲۳۰ گرم
  •     کلم بروکلی ۲۸۰ گرم
  •     روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
مرغ پارمزانی با پنه بروکلی 
 
آماده کردن مواد برای تهیه مرغ پارمزانی با پنه بروکلی:

1- پنیر پارمزان و موتزارلا رو جداگانه رنده کنید.
2- کلم بروکلی رو به قسمت‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

طرز تهیه:
 
  1. قابلمه بزرگی از آب نمک رو بجوشونید. گریل فر رو روشن کنید.
  2. در کاسه‌ای، تخم‌مرغ‌ها رو با چنگال کمی بزنید. در کاسه دیگه‌ای بیشتر پنیر پارمزان رنده شده و آرد سوخاری رو با هم ترکیب کنید. به فیله‌‌های مرغ کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
  3. فیله‌های مرغ رو در تخم‌مرغ و بعد در ترکیب پنیر پارمزان بزنید. اون‌ها رو در سینی فر بچینید و برای ۲ تا ۴ دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن گریل کنید.
  4. از قبل فر رو با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۱ پیمانه از سس گوجه رو در کف قالب ۲۳ در ۳۳ سانتی‌متری بریزید. تکه های مرغ رو در اون بذارید. بقیه سس گوجه و پنیر موتزارلای رنده شده رو روی مرغ ها بریزید. اون‌ها رو برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بپزید.
  5. در این میان، پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی اون در آب جوش در حدی که زیر دندان بیاد بپزید. در ۳۰ ثانیه پایانی پخت، کلم بروکلی‌ها رو اضافه کنید. نصف پیمانه از آب پاستا رو بردارید، بعد پاستا و کلم بروکلی رو آبکش کنید و به قابلمه برگردونید.
  6. روغن زیتون و بقیه رنده پنیر پارمزان رو اضافه کنید. آب پاستا رو به تدریج اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید. مرغ رو به همراه پاستا پنه و بروکلی سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها