0

دستور تهیه چند سوپ مناسب دوران بارداری

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

دستور تهیه چند سوپ مناسب دوران بارداری
چهارشنبه 5 مهر 1396  5:40 PM

 

دستور تهیه چند سوپ مناسب دوران بارداری

بدلیل مشکل یبوست که دراین دوران بسیار شایع است و از طرفی خوردن غذاهای حجیم برای افراد باردار مشکل است سوپ گزینه مناسبی برای این دوران محسوب می‌شود.

        

 

بدلیل مشکل یبوست که دراین دوران بسیار شایع است و از طرفی خوردن غذاهای حجیم برای افراد باردار مشکل است سوپ گزینه مناسبی برای این دوران محسوب می شود.

در ادامه طرز تهیه چند سوپ که ارزش غذایی بالایی نیز دارند را آورده ایم:

سوپ اسفناج و برنج

این سوپ برای دوران قبل از حاملگی و نیز برای ماه‌های اول بارداری بسیار مناسب میباشد.

سبزیهای برگ سبز مانند اسفناج از نظر فولات غنی می‌باشند.

این ماده مغذی می‌تواند از بروز نقص لوله عصبی در جنین جلوگیری نماید.

مواد لازم سوپ اسفناج و برنج (برای 4 نفر)

برگ‌های شسته شده و تازه اسفناج            675 گرم

روغن زیتون                                             3 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده                                          1 عدد كوچك

سیر خرد شده                                        2 حبه

فلفل قرمز تند تازه، بدون دانه و خرد شده     1 عدد كوچك

برنج                                                     225 گرم

عصاره سبزی                                         1200 میلی‌لیتر

نمك و فلفل سیاه                                   به مقدار لازم

پنیر پارمیسان برای سرو                          به مقدار لازم

 روش تهیه سوپ اسفناج و برنج

اسفناج را پس از شستشو، در تابه بزرگی ریخته، مقداری آب را به همراه نمك اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس آن را از روی حرارت برداشته، آب را خالی كنید. اضافی آب برگ‌های اسفناج را نیز با فشار دادن خارج نمایید.

اسفناج را با چاقوی تیزی خوب خرد كرده، در مخلوط‌كن بریزید تا به شكل پوره درآید.

روغن را در تابه بزرگی گرم نموده، پیاز، سیر و فلفل را برای 5-4 دقیقه در آن بپزید تا پیاز نرم شود.

روی آن را با برنج بپوشانید و عصاره و آب باقیمانده در ظرف اسفناج را بیفزایید و به جوش آورید، سپس حرارت را كاهش داده و برای 10 دقیقه به آرامی بجوشانید.

آنگاه اسفناج را به همراه نمك و فلفل اضافه كنید و برای 7-5 دقیقه بپزید تا برنج ترد شود.

سپس آن را در ظرف‌های سرو ریخته، با پنیر تزیین نمایید و به صورت گرم سرو كنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها