دلمه کدو ایتالیایی، یک پیش غذای 10 دقیقه ای با مایکروفر
سه شنبه 28 شهریور 1396 3:40 PM
دلمه کدو ایتالیایی یک پیش غذای مخصوص گیاهخواران است که با اضافه کردن مرغ می تواند به یک غذای کامل تبدیل شود. این پیش غذا را به راحتی در عرض 10 دقیقهمی توانید با میکروفرتان درست کنید.
یک دستور ساده و مقوی برای گیاهخوارانی که با تخممرغ و لبنیات مشکلی ندارند. این خوراک میتواند در کنار انواع غذاهای گوشتی قرار بگیرد یا با اضافه کردن مرغ یا ماهی پخته و گریل شده تبدیل به یک غذای اصلی شود.
مواد لازم برای : 2 نفر
اسفناج : (ساطوری) 100 گرم
بیسکویت کراکر : (خرد شده) 1 عدد
پنیر موزارلای : (رنده شده) 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
سیر : (رنده شده) 3 حبه
شیر : 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
کدو سبز : (نصف کرده) 4 عدد
کره : 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در یک ظرف کوچک گرد با درپوش به مدت 30 ثانیه با توان 900 وات تفت دهید.
سپس روغن باقیمانده و اسفناج را اضافه کرده و 3 دقیقه با توان 600 وات تفت دهید. در بین پخت یکبار آن را هم زده و نمک و فلفل بزنید.
کدوها را با پوست نصف کرده و داخل آنها را تا آنجاکه ممکن است خالی کنید.
بعد از سرد شدن مایه اسفناج پنیر را با آن مخلوط کنید و داخل کدوها بریزید.
کدوها را داخل یک بشقاب مناسب بچینید.
تخممرغ را هم زده و با شیر و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی مواد داخل کدو بریزید.
بیسکویت خرد شده را با کره مخلوط کره و روی مواد بدهید.
دلمهها را به مدت 6 دقیقه با روش پخت ترکیبی co4با توان 360 وات و دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا روی آن برشته شود.
نکات ضروری :
در مرحله آخر ظرف را کمی چرب کنید.
کدوها را قبل پر کردن کمی نمک پاشیده و با روغن مایع چرب کنید.
قبل از مخلوط کردن اسفناج با پنیر در صورت آبدار بودن آن را بچلانید تا آبش گرفته شود.
منبع : mysolardom.goldiran.ir