پلو با گوشت و یوفکا
چهارشنبه 22 شهریور 1396 3:17 PM
این غذا بسیار متفاوت از غذاهایی که آموزش دادیم است چون هم برنج دارد و هم خمیر در حقیقت برنج داخل خمیر است اکنون ببینیم این غذا چگونه درست می شود
گوشت ۵۰۰ گرم
بادمجان ۲عدد
یوفکا ۲ عدد
قارچ ۱ بسته
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون – کره- نمک – فلفل سیاه
برای پلو:
۴ لیوان برنج
کره ۲ قاشق
نمک و آب
طرز تهیه :
گوشت ها را خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهیم وقتی گوشت آبش را داد و سپس کشید پیاز را تفت داده و سپس و قارچ را ریخته تا کمی تفت داده شود وقتی قارچ هم آب داد سپس آب کشید نمک و فلفل ریخته و از حرارت برمی داریم
برای پلو برنج را شسته و با روغن مایع کمی تفت میدهیم وکره هم میریزیم و به تفت دادن ادامه میدهیم آب جوش ریخته و دربش را گذاشته در حرارت کم بپزد
حالا بادمجانها را راه راه پوست کنده و سرخ می کنیم . در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و چرب می کنیم یوفکاها را پهن میکنیم از مواد گوشتی کمی ریخته بقیه بادمجان و گوشت را به داخل پلو مخلوط میکنیم سپس پلو را ریخته و کناره های یوفکا را به بالا آورده و می بندیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا روی یوفکاها طلایی شود وقتی پخت در سینی دیگر بر می گردانیم کاغذ روغنی را برداشته و طرف دیگر را هم سرخ می کنیم وقتی کامل پخت در ظرف می گذاریم و سرو می کنیم
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب