0

پلو با گوشت و یوفکا

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پلو با گوشت و یوفکا
چهارشنبه 22 شهریور 1396  3:17 PM

 

غذای ملل رسپی غذای ترکیه پلو داخل یوفکا آموزش غذا با یوفکا آموزش رسپی جدید با یوفکا

 

این غذا بسیار متفاوت از غذاهایی که آموزش دادیم است چون هم برنج دارد و هم خمیر در حقیقت برنج داخل خمیر است اکنون ببینیم این غذا چگونه درست می شود

گوشت ۵۰۰ گرم

بادمجان  ۲عدد

یوفکا ۲ عدد

قارچ ۱ بسته

پیاز ۱ عدد

روغن زیتون – کره- نمک – فلفل سیاه

برای پلو:

۴ لیوان برنج

کره ۲ قاشق

نمک و آب

غذای ملل رسپی غذای ترکیه پلو داخل یوفکا آموزش غذا با یوفکا آموزش رسپی جدید با یوفکا
طرز تهیه :

گوشت ها را خرد کرده  و در روغن زیتون تفت می دهیم وقتی گوشت آبش را داد و سپس کشید پیاز  را تفت داده و سپس و قارچ را ریخته تا کمی تفت داده شود وقتی قارچ هم آب داد سپس آب کشید نمک و فلفل  ریخته و از حرارت برمی داریم

برای پلو برنج را شسته  و با روغن مایع کمی تفت میدهیم  وکره هم میریزیم و به تفت دادن ادامه میدهیم آب جوش ریخته  و دربش را گذاشته در حرارت کم بپزد

حالا بادمجانها را راه راه پوست کنده و سرخ می کنیم . در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و  چرب می کنیم یوفکاها را پهن میکنیم  از مواد گوشتی کمی ریخته  بقیه بادمجان و گوشت را به داخل پلو مخلوط میکنیم سپس پلو را ریخته  و کناره های یوفکا را به بالا آورده  و می بندیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  تا روی یوفکاها طلایی شود وقتی پخت در سینی دیگر بر می گردانیم  کاغذ روغنی را برداشته  و طرف دیگر را هم سرخ می کنیم  وقتی کامل پخت در ظرف می گذاریم و سرو می کنیم

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها