پاسخ به:فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون
جمعه 3 شهریور 1396 10:28 AM
ارتباط مدیران تالارها با کاربران کمتر شده!
ارتباط مسئولین با مدیران وکاربران هم خیلی کم شده.
نظر دادن و تشکر زدن به پست ها کمتر شده!
در عوض حضور مولتی ها ونجومی کاران پر رنگ تر از قبل شده.
انگیزه خیلی از مدیران وکاربران فعال انجمن هم به دست واحد محترم فنی به فنا رفته....
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی از لطف همیشگی شما به انجمن تشکر و قدر دانی می نماییم
البته یک مورد که مورد ششم می شود را هم من اضافه کنم..که مدیریت بعضی ازمدیران عزیز حتی در تالارهای که مدیر هستند بسیار ضعیف و کم شده است..ضمن اینکه از مدیران فعال تشکر و قد دانی می نماییم
بله این شش مورد را با نسبیت خاص خودش قبول دارم اگر چه بعضی ازموارد فعلا راه فراری ندارند اما بعضی از موارد بخصوص این مورد که مربوط به مسئول ارشد انجمن ها می باشد که انصافا ارتبط با مدیران و کاربران خیلی کم شده و این یکی از تقاط ضعف می باشد که خودش جای بحث جداگانه دارد و یکی از سوالات خودم بود که شما الان بیان کردید.خیلی ازکاربران و مدیران از این مورد شکایت دارند ..امیدوارم عزیزانی که مسئول هستند و می توانند در این رابطه چاره ای بیندیشند تا انجمن پویا و فعال و متحرک راسخون در این مورد هم به روزه های اوج خودش برگردد ...خدا شاهد است که بنده بارها به اطلاع دوستان مسئول رسانده ام که انجمن فعال و پویا آن است که مسئولین به اندازه ای که می توانند حتی در غیر ساعات اداری باید با کاربران در ارتباط باشند تا خلائی در انجمن احساس نشود..وقتی کاربری در یک ساعت خاصی می تواند بیایید و سوال کند و نتواند در آن ساعت جواب بگیرد قاعدتا دلسرد می شود..امیدوارم این اتاق فکر ..فقط فکر خالی نباشد که مطمئنا همینطور است چون اگر قرار بود حرفی زده شود و اجرا نشود قاعدتا این اتاق تشکیل نمی شد..جا دارد از همه ی کاربران عزیز و مدیران گرامی از جمله خواهر ایمانی مدیر برخوار که پیشنهاد اولیه این طرح از ایشان بوده و مسئول روابط عمومی جناب قریشی که پیگیر این طرح بوده اند و همکاری شایسته ای با حقیر داشته اند کمال تشکرو قدردانی را می نماییم