0

فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون
پنج شنبه 2 شهریور 1396  11:43 AM

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول borkhar

ببخشید یه چیزی دیگه :

چرا راسخون برا دانشگاه.دانشجو و کنکور یه عنوان و تالار کلی داره ؟!!ولی حوزه های علمیه باید زیر تالار باشن و جزیی از تالار دین پژوهی ؟!!!

این تالار هم دومین تالار مورد نظر حقیر بوده که خروجی خوبی ندارد.....بهتر است جهت خروجی تالار به تعداد کاربران مشارکت کننده و معرفی برترین تالارها در برترین های سه ماهه مراجعه نمایید..اونجا مشخص می شود کدام تالار ضعف نسبی داشته و دارد...قاعدتا این تالار هم باید زیر تالارشود..

اما اینکه چرا حوزه های علمیه زیر تالار ندارد ..شما همین الان به این تالار و خروجی های آن نگاه کنید..ببنید آیا می توانیم یک تالار مستقل از حوزه درست کنیم یا نه..در صورتی که بتوانیم باید چه زیر تالارهایی را در نظر بگیریم که بروز و کارامد باشند...

نه حاج آقا.اینی که گفتم منظورم این نبود حوزه های علمیه هم تالار جدا بشن.گفتم حوزه و دانشگاه فرقی با هم ندارن!چرا این بشه تالار اون بشه زیر تالار!

مثلن اگه به نظر من بود من یه عنوان کلی برا این دوتا میزاشتم....مثلن عنوان کلی رو میزاشتم:علم و دانش بعد حوزه رو یه زیر تالار میکردم دانشگاه رو یه زیر تالار دیگه....

بعد میومدم عنوان تالار علم و دانش رو عوض میکردم مثلن میزاشتم :مطالب علمی ,عمومی....

بعد عنوان کلی تالار مطالب عمومی رو هم بر میداشتم میزاشتم همون گفتگوی آزاد

ببخشید.....دیگه یهو فوران کرد..........laugh

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
mehdi0014 salma57 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh mohammad98 ravabet_rasekhoon zahra_53 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها