0

تهیه کوکو با استفاده از لوبیا سبز

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

تهیه کوکو با استفاده از لوبیا سبز
یک شنبه 29 مرداد 1396  3:38 PM

کوکوی لوبیا سبز کوکو طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز روش تهیه کوکوی لوبیا سبز

 در این فصل لوبیا سبز به وفور یافت می شود و می توانید از این سبزی پرخاصیت در غذاهای روزانه تان استفاده های زیادی کنید از جمله می توانید با لوبیا سبز کوکو تهیه کنیداین غذا به راحتی و در کمترین زمان آماده می شود با ما در آموزش این غذای خوشمزه همراه باشید.

 

کوکو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که هم خوشمزه است و هم سریع اماده می شود. کوکو هم مانند بعضی غذاهای دیگر، انواع مختلفی دارد، و با کمی ابتکار می توان نوع جدیدی از آن را خلق کرد. در این مطلب طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز را به شما اموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • لوبیا سبز (ریز خردشده): ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • گوشت چرخ کرده (در صورت تمایل): ۱۰۰گرم
  • سیب زمینی (نگینی خرد و سرخ شده): ۲ عدد
  • بادنجان (نگینی خرد و سرخ شده): ۱ عدد
  • پیاز (سرخ شده): یک دوم پیمانه
  • گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
  • پودر گل سرخ: یک دوم ق چ
  • پودر دارچین: یک دوم ق چ
  • جوز هندی (رنده شده): یک هشتم ق چ
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
  • خلال بادام و زرشک: به میزان لازم
  • لیموترش: به میزان لازم
  • جعفری: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت:

۱- داخل قابلمه ای لوبیا سبز را با مقداری آب و نمک بپزید. سپس در آب کشی ریخته تا آب اضافه آن گرفته شود. بعد آن را همراه با مقداری روغن مایع داخل تابه ای ریخته و تفت دهید.
۲- گوشت را درون تابه ای حاوی مقداری روغن کمی تفت داده و کنار بگذارید.

۳- داخل کاسه ای لوبیا سبز، بادنجان، هویج، پیاز، گوشت، گردو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گل سرخ، پودر دارچین و جوز هندی را ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. سپس ۴ عدد تخم مرغ (از قبل داخل کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) را به آن افزوده و مخلوط کنید.

۴- مقداری روغن (در حدی که تابه فقط چرب شود؛ زیرا مخلوط مواد روغن کافی دارد) درون تابه ای روی حرارت ملایم بریزید. سپس مخلوط مواد را درون آن ریخته و روی آن را با استفاده از پشت قاشقی صاف کنید.

۵- بقیه تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید. سپس سیب زمینی، خلال بادام و زرشک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید.

۶- روی کوکو را با مخلوط سیب زمینی بپوشانید، سسپس به مدت ۱۵ دقیقه با در بسته و ۳۰ دقیقه دیگر با در باز روی حرارت قرار دهید (در صورت تمایل می توانید آن را در فر بپزید).

۷- کوکوی آماده شده را به دلخواه برش زده و در ظرفی بچینید بعد با جعفری و لیموترش تزیین کنید.

ماهنامه سرآشپز

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها