چیکن کوردون بلو، یک غذای آمریکایی
پنج شنبه 26 مرداد 1396 11:59 AM
«کوردون بلو» یک غذای آمریکایی است که امروز تصمیم داریم روش تهیهی آن را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و طرز تهیهی این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ: دو عدد
تخم مرغ زده شده: 2 عدد
پنیر چدار رنده شده: 250 گرم
آرد: یک و نیم پیمانه
آرد سوخاری: یک و نیم پیمانه
نشاسته: دو قاشق غذاخوری
ژامبون مرغ: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه:
استخوانهای سینه مرغ را گرفته و هر کدام را از عرض، به دو یا سه بخش، تقسیم میکنیم. هر کدام از تکههای مرغ را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و با بیفتک کوب یا گوشت کوب به آرامی روی آن میکوبیم تا صاف و نازک شود.
هر دو طرف تکههای مرغ را به نمک و فلفل، آغشته میکنیم. روی هر تکهی مرغ، یک قطعه ژامبون قرار داده و سطح آن را کاملا با پنیر، میپوشانیم. سپس از عرض شروع به رول کردن مرغ، همراه با ژامبون و پنیر میکنیم. برای ثابت ماندن میتوانید از خلال دندان استفاده کنید.
سه ظرف آماده میکنیم، در اولی تخم مرغ زده شده، در دومی پودر نشاسته و آرد و در سومی، آرد سوخاری را میریزیم.
تکههای مرغ آماده شده را ابتدا داخل تخم مرغ فرو برده سپس در پودر نشاسته و آرد و در آخر در آرد سوخاری میغلتانیم.
سپس آنها را در ظرفی چیده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. پس از گذاشتن این زمان، هر کدام از تکههای مرغ آماده شده را در روغن داغ، سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود. چیکن کوردون بلو، آماده است.