برترین ها: نیمه اول سال که روزها طولانی میشوند، هنگام عصر آدم گرسنه میشود و دوست دارد غذای سادهای میل کند. از دستور پختهای زیر میتوانید برای این وعده استفاده کنید و در کنار خانواده از طعم آنها لذت ببرید.
کوکو لوبیا سبز
مواد لازم
• دو پیمانه لوبیا سبز خرد شده
• سه قاشق غذاخوری هویج رنده شده
• یك عدد پیاز
• یك عدد سیبزمینی
• 1.5 قاشق غذاخوری آرد
• دو عدد تخممرغ
• ¼ قاشق چایخوری پودرسیر
• فلفل، نمك و زردچوبه
طرز تهیه
1. لوبیاهای خرد شده را با آب و نمك بپزید تا كمی نرم شوند. سپس تخممرغها را هم بزنید و لوبیا، هویج، پیاز و سیبزمینی رنده شده و پودرسیر، آرد، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
2. درون تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. سپس مواد را به صورت قاشقی در تابه بریزید و وقتی یك طرف آن سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.
کوکوی کدو
مواد لازم
• چهار عدد كدو خورشتی
• یك عدد هویج
• یك عدد سیبزمینی
• یك عدد پیاز
• سه عدد تخممرغ
• یك قاشق غذاخوری آرد
• یك قاشق مرباخوری سبزیهای معطر خشك
• یك قاشق مرباخوری پودر جوانهگندم
• روغن
• نمك، زردچوبه و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. ابتدا كدوها، هویج، سیبزمینی و پیاز را ریز رنده کنید. سپس آرد، نمك، فلفل، زردچوبه، سبزیهای معطر و پودرجوانهگندم را با آن مخلوط کنید.
2. تخممرغها را در ظرفی جدا هم بزنید. سپس تخممرغ زده شده را به مایه اضافه و خوب هم بزنید.
3. روغن را در تابه نچسب روی حرارت ملایم گرم کنید و پس از این كه داغ شد، مایه را به آن اضافه کنید. وقتی یك طرف كوكو سرخ شد آن را برش دهید و طرف دیگر را سرخ کنید.
4. توجه داشته باشید، به دلیل این كه سبزیهای این كوكو آب زیاد دارد، كوكو شل میشود و به همین دلیل میتوانید مایه را به صورت قاشقی در روغن بریزید و سرخ كنید.
کوکوی پیاز
مواد لازم
• 1 عدد پیاز متوسط
• 2 عدد تخم مرغ
• نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. پیاز را رنده درشت کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و یکی یکی به ظرف حاوی پیاز اضافه کنید.نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیادی بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را به طور یکنواخت در تابه بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. هنگامی که طلایی رنگ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و بر گردانید.
کوکوی عدس
مواد لازم
• 400 گرم عدس پخته شده
• شش عدد تخممرغ
• دو قاشق سوپخوری آرد گندم
• 150 گرم سبزی معطر خرد شده
• نمك و ادویه
• 100 گرم روغن مایع
طرز تهیه
1. ابتدا عدس را بشویید و از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آن را با مقداری نمك بپزید. بعد از پخته شدن، آنها را آبكش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
2. سبزی خردشده را داخل یك ظرف بریزید و عدس، آرد، ادویه و نمك را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تخممرغها را در ظرفی جداگانه شكسته و با چنگال خوب هم بزنید و به مواد اضافه کنید.
3. روغن را درون تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از داغ شدن ، مایه كوكو را بریزید. هنگامی كه یك طرف كوكو سرخ شد آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
کوکو استامبولی
مواد لازم
• 3 عدد سیب زمینی
• 2 پیمانه پیاز سرخ کرده
• 4 عدد تخم مرغ
• 5 عدد پنیر پیتزا ورقه
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
• ۲ پیمانه لوبیا پخته شده
طرز تهیه
1. ابتدا سیب زمینی ها را به صورت مربع ریز خرد و در روغن سرخ کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، پیاز سرخ کرده، سیب زمینی سرخ کرده و لوبیا پخته شده را همراه با تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب مخلوط کنید.
3. روغن را در تابه گرم کنید. مایه کوکو را در تابه بریزید. پس از اینکه کمی زیر کوکو طلایی شد، ورقه های پنیر را روی آن قرار دهید و در تابه را بگذارید تا پنیرها آب شوند. این کوکو به برگرداندن نیاز ندارد.
کوکوی اسفناج
مواد لازم
• 200 گرم اسفناج تازه
• 4 ساقه پیازچه
• 5 عدد تخم مرغ
• نمک و فلفل سیاه
• 2 ساقه تره فرنگی
• 150 گرم سبزی کوکو
• 20 گرم گردو
• 2/1 پیمانه روغن مایع
طرز تهیه
1. ابتدا تره فرنگی را بشویید و خرد کنید. اسفناج، سبزی کوکو و پیازچه را نیز پاک و خرد کنید. همه سبزیجات را با هم مخلوط کنید. گردوی خرد شده را به همراه تخم مرغ به مواد اضافه کنید. در آخر نیز برای مزه دار شدن، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
2. روغن را در تابه گرم کنید و مایه کوکو را درون آن بریزید. وقتی یک طرف آن کاملا سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود.
3. کوکو را با با زیتون، گوجه فرنگی و خیارشور تزئین و سرو کنید.