زندگینامه عزت الله ضرغامی
یک شنبه 25 تیر 1396 6:43 PM
عضو شورای عالی فضای مجازی و رئیس پیشین صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران (از ۳ خرداد ۱۳۸۳ تا ۱۵ آبان ۱۳۹۳) است وی در سال ۱۳۹۳ نشان افتخار جهادگر عرصه فرهنگ و هنر دریافت کرد. ضرغامی رابطه خوبی با محمود احمدینژاد دارد، او ضمناً با طیف چپ اصولگرایان یعنی ایثارگران و رهپویان هم رابطه مناسبی دارد و به نظر برخی پایداریها، ضرغامی گزینهٔ خوبی برای اجماع طیفی از اصولگرایان است.
او در جنوب تهران بدنیا آمد، والدین او از دزفول مهاجرت کرده بودند. پدر وی کارمند شرکت نفت بود. او تحصیلات خود در مقاطع مختلف را در شهر تهران گذراند.
وی فارغالتحصیل مقطع کارشناسی رشته مهندسی عمران از دانشگاه امیر کبیر و مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت است.
ضرغامی از دانشجویانی بود که در اشغال سفارت آمریکا شرکت داشتند.
در دههٔ ۶۰ با سپاه پاسداران و نیروی انتظامی همکاری داشت. وی همچنین معاونت امور سینمایی وزارت ارشاد در دوران وزارت علی لاریجانی و مصطفی میرسلیم و معاونت صداوسیما در امور استانها و حقوقی و امور مجلس در دوران ریاست لاریجانی را برعهده داشت.
تحریم اتحادیه اروپا
اتحادیه اروپا طی تصمیم مورخ ۴ فروردین ۱۳۹۱، هفده مقام ایرانی از جمله عزتالله ضرغامی را به دلیل نقشی که در نقض گسترده و شدید حقوق شهروندان ایرانی داشتهاند، از ورود به کشورهای این اتحادیه محروم کرد. کلیه داراییهای این مقامات نیز در اروپا توقیف شد.
موارد نقض حقوق بشر
براساس بیانیه اتحادیه اروپا عزتالله ضرغامی در زمان تصدی ریاست صدا وسیمای جمهوری اسلامی به دلیل پخش اعترافات اجباری متهمان و پخش دادگاههای نمایشی از شبکههای تحت مدیریتش مورد تحریم اتحادیه اروپا قرار گرفته است.
مسئولیتهای عزت الله ضرغامی