طرز تهیهی کتلت مرغ در فر
سه شنبه 30 خرداد 1396 11:16 AM
مواد لازم:
گوشت مرغ چرخ شده: نیم کیلو
تخم مرغ: یک عدد
پنیر خامهای: یک پیمانه
پنیر پارمسان: یک پیمانه
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
نمک و ادویه: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم. در ظرفی مناسب، گوشت مرغ چرخ شده، تخم مرغ، پنیر خامهای، پنیر پارمسان، پودر سیر، نمک و ادویه را به همراه پودر سوخاری ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند. سینی فر را چرب میکنیم. از مواد گلولههای کوچکی برداشته و آنها را با در دست، شکل داده با فاصله از هم، در سینی میچینیم.
سینی را در فر قرار میدهیم. پس از گذشت ده دقیقه، کتلتها را برمیگردانیم تا طرف دیگر آنها نیز برشته شود. ده دقیقهی دیگر صبر میکنیم تا کتلتها کاملا برشته شوند. کتلتهای مرغ آمادهاند. آنها را در ظرف مناسبی قرار داده و به دلخواه تزیین میکنیم.