شیرینی شکری، آسان و خوشمزه
یک شنبه 28 خرداد 1396 4:31 PM
مواد لازم:
تخم مرغ: یک عدد
پودر قند یا شکر نرم: 1 پیمانه
آرد: 2 پیمانه
نمک: کمی
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): یک پیمانه
پودر دارچین یا وانیل: به دلخواه
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، از قبل روشن میکنیم.
شکر را در ظرفی ریخته، کره را به آن اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شده و دانههای شکر به خوبی حل شوند.
پس از آن، تخم مرغ را اضافه کرده و هم زدن مواد را ادامه میدهیم.
در صورت دلخواه کمی دارچین یا وانیل را به همراه کمی نمک به آرد اضافه میکنیم و سپس آرد را به مخلوط تخم مرغ و کره و شکر، میافزاییم.
مواد را خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم.
سینی فر را چرب کرده یا داخل آن، فویل پهن میکنیم.
از خمیر، گلولههای کوچکی برداشته داخل سینی فر با فاصله قرار میدهیم. به کمک قاشق روی آنها را صاف میکنیم. میتوانید شیرینیها را به هر شکل دلخواه دیگری دربیاورید.
سینی را داخل فر به مدت ده دقیقه قرار میدهیم.
شیرینی شکریهای ما آمادهاند.