0

طرز تهیه قابلمه ترکمن

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه قابلمه ترکمن
چهارشنبه 24 خرداد 1396  5:08 PM

 

طرز تهیه قابلمه ترکمن

 
 
 
ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد...
 

 مواد لازم (جهت 4-5 نفر) :

 
فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه                    نیم کبلو
 
پیاز ساطوری                                             یک عدد
 
سیبزمینی پوست گرفته گردویی                  3 تا 4 عدد
 
کشمش بی هسته                                  1پیمانه
 
رب گوجه فرنگی                                      1 قاشق غذاخوری
 
زردچوبه                                                 1 قاشق مرباخوری
 
روغن، نمک، فلفل                                    به میزان لازم
 
 

 طرز تهیه :

ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید .

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد .

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها