روش تهیه خوراک رنگارنگ
چهارشنبه 24 خرداد 1396 5:01 PM
گوشت چرخ کرده 150 گرم
سیبزمینی متوسط سه عدد
هویج سه عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
لبو متوسط سه عدد
سرکه دو قاشق غذاخوری
نخود سبز یک پیمانه
آبلیمو به میزان لازم
گوجهفرنگی دو عدد
گل کلم به میزان لازم
پیاز متوسط دو عدد
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل، روغن، نمک و زردچوبه به میزان لازم
* پیاز را خلالی خرد کرده سرخ میکنیم تا نرم و طلایی رنگ شود.
* بعد گوشت و رب گوجهفرنگی را به آن افزوده و با یک استکان آب میگذاریم تا گوشت پخته شود.
* سیبزمینیها را درشت خرد کرده همراه نمک و زردچوبه سرخ میکنیم.
* نخود سبز را پخته، با آبلیمو و روغن تفت میدهیم.
* هویج را به اندازه سیبزمینی خرد کرده با یک لیوان آب پخته سپس شکر را به آن اضافه کرده و سرخ مینماییم.
* لبو را هم پخته مانند هویج خرد کرده و با سرکه و روغن آن را تفت میدهیم.
* گوجهفرنگی را از وسط نصف کرده و دو طرف آن را به آرامی سرخ میکنیم تا له نشود.
* گل کلم را تکه تکه کرده و با روغن و آبلیمو با در بسته میگذاریم تا سرخ شود و نمک و فلفل نیز به آن میزنیم.
* در وسط ظرف مخلوط گوشت را ریخته و اطراف آن را با سبزیجات پخته شده تزیین کرده و سرو مینماییم.