طرز تهیه «کوفته مرغ»
شنبه 20 خرداد 1396 11:13 AM
چی لازم دارم:
گوشت چرخ شده مرغ. سینه و ران. ۴۰۰ گرم
نمک. فلفل. زردچوبه.
پیاز. ۲ عدد متوسط
سبزی دلمه یا کوفته ( گشنیز. جعفری. تره. مرزه. ترخون. هر سبزی که فصلش نباشه خشک شدش رو از عطاری تهیه کنین
رب گوجه. ۳ ق غ
برنج خورده نیم پز شده ۲ ق غ
لپه کمی. در صورت تمایل. آبپز شده
زرشک
آلو
چطوری درست کنم:
۱ عدد از پیاز رو خرد کرده داخل قابلمه با روغن و زردچوبه سرخ کرده و رب گوجه رو داخلش میزنیم تفت داده نمک. فلفل زده ۲ لیوان آب ریخته میزاریم به جوش بیاد چند تا دونه آلو هم میندازیم توش.
گوشت چرخ شده مرغ رو همراه یه دونه پیاز دیگه که رنده شده مخلوط کرده با نمک و فلفل و زردچوبه و سبزی کوفته و برنج نیم پز حسابی ورز میدیم کوفته ها رو اندازه کفدست گرد کرده وسطش زرشک یا آلو میزاریم دوباره گلوله کرده می زاریم داخل قابلمه در حال جوش.
هر چند تا که درست شد بعدش شعله گاز رو خیلی کم کرده در قابلمه رو نیمه میزاریم تا جابیفته.
اگه تمایل داشتین پر لیمو هم میتونین بریزین تو آبش
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست