پاسخ به:مبحث 132 طرح صالحین: «سرنوشت»
دوشنبه 15 خرداد 1396 12:26 AM
* اگر سرنوشت فردی در دست شما بود چه میکردید؟ در حدأقل 7 خط بصورت داستان بنویسید.
خب به طور کلی خداوند حکمتی دونسته که سرنوشت انسانها رو به یکدیگر نداده البته این حرفی رو که من میزنم کلی و ریشه ای منظورم هست وگرنه همه میدونن متاسفانه ( برای انسانهای بد ) خوشبختانه ( برای انسانهای خوب ) هستند کسانی که سرنوشت یه عده ای در اختیار دستان آنها هست من این اقدامات و بعضی کارها باعث میشه که سرنوشت انسان رقم زده بشه البته این هم مثلا نمیشه گفت که 100 درصد درست هست ها مثلا اگه یه کودک بی سرپرستی گیر یه باند کارتن خوابی و دست فروشی بافته معمولا نمیگم 100 درصد میره برا ی امرار معاش زندگی خود رو به کارتن خوابی و دست فروشی و حتی دزدی و ... میپردازه و از اینجا سرنوشت شومش شروع میشه ولی اگر همین کودک دست یه بنده خدای مهربان که حلال و حرام میدونه بیافته معمولا به راهای خوبی کشیده میشه و سرنوشت خوبش شروع میشه البته برعکس این حرف ها هم میتونه بیافته ولی تو این دنیا بعضی از کارها هستند که مقدمه سرنوشت ما انسانها رو رقم میزنند حال چه خوب و چه بد بنابراین اگه سرنوشت کسانی بر عهده من بود من سعی میکردم در راه خدا قدم بگذارم و در جهت انجام کارهای خدا پسند و ....
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون