مستندساز نروژي: نميتوان در برابر جنايات صهيونيستها ساكت ماند
دوشنبه 20 دی 1389 8:37 PM
خبرگزاري فارس: "ويبك لوكه برگ " سازنده فيلم مستند "اشكهاي غزه " در پاسخ به سوالي مبني براينكه آيا فكر نمي كني فيلمت موجب لطمه زدن به روابط نروژ و اسرائيل خواهد شد؟ گفت: من نمي توانستم در برابر حقايق غزه ساكت بنشينم. يكي بايد اينكار را مي كرد.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري خبر وقتيم تركيه، «ويبك لوكه برگ» مستند ساز نروژي اين روزها سخت در تلاش است تا فيلم «اشكهاي غزه» را كه با مخارج خود ساخته در فستيوالي به نمايش درآيد.
خانم «ويبك لوكه برگ» كه هزينه نمايش اين فيلم در فستيوال را نيز خود بعهده مي گيرد در پاسخ به سوالي مبني براينكه "آيا فكر نمي كني اين فيلم ضدصهيونيستي كه ساختي موجب لطمه خوردن روابط ميان نروژ و اسرائيل خواهد شد؟ " با بي اعتناعي نسبت به واكنش رژيم صهيونيستي گفت: من نميتوانستم در برابر حقايقي كه در غزه شاهد بودم ساكت بنشينم. يكي ميبايست اين كار را ميكرد.
وي عليرغم آنكه مسلمان نيست در مورد فيلم خود گفت: اين فيلم براي من اهميت بسيار دارد. من در حال حاضر خيلي دلم ميخواهد آنجا در فلسطين، جايي كه اين فيلم را ساختم باشم.
«لوكه برگ» مستندساز نروژي سپس با اشاره به اينكه ويزاي رفتن به فلسطين به وي داده نمي شود، افزود: در اينجا آنچه كه برايم اهميت دارد اين است كه اين فيلم به نحوي به آن سرزمين (فلسطين) برسد. فكر ميكنم آن موقع آن بچههاي فلسطيني و همه آنهايي كه در ساخته شدن اين فيلم مرا ياري كردند ميتوانند فيلم خود را تماشا كنند.
همچنين بنابراين گزارش، فيلم مستند «اشكهاي غزه» كه حوادث مربوط به حمله رژيم صهيونيستي عليه فلسطينيها در سالهاي 2009- 2008 ميلادي را به تصوير كشيده، با الهام از گفتههاي سه كودك 8 الي 12ساله فلسطيني ساخته شده است.
هاليوود از اين فيلم به عنوان «آخرين فيلم ضد جنگ» ياد كرده است.