ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه املت سبزیجات را آموزش داده ایم. این املت خوشمزه را هم برای صبحانه و هم برای وعده های دیگر می توانید درست کنید.
مواد مورد نیاز:
- کلم بروکلی: 150 گرم
- لوبیا سبز: یک دوم پیمانه
- سیر (له شده): 3 حبه
- تخم مرغ: 4 عدد
- گشنیز: 100 گرم
- فلفل قرمز چیلی (خرد شده): 2 عدد
- پیازچه (خرد شده): 4 عدد
- اسفناج (خرد شده): 50 گرم
- سس لوبیا قرمز: 3 قاشق سوپخوری
- پودر زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن کنجد: 2 قاشق سوپخوری
روش پخت:
1. کلم بروکلی و لوبیا سبز را داخل قابلمه ای بخارپز و سپس خرد کنید.
2. سیر، پودر زنجبیل و فلفل قرمز چیلی را درون تابه ای بریزد. بعد آن را با نیمی از روغن کنجد به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس پیازچه را به آن اضافه کنید و مجددا 1 دقیقه تفت دهید. بعد اسفناج، کلم بروکلی، لوبیا سبز، سس لوبیا قرمز (لوبیا قرمز را به همراه آب، نمک و کمی رب گوجه فرنگی از قبل پخته و از آب غلیظ شده آن استفاده کنید)، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید.
3. تخم مرغ ها را یکی یکی درون کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید و درون تابه کوچک با بقیه روغن کنجد روی حرارت بریزید تا سرخ شود.
4. گشنیز را روی تخم مرغ در حال بسته شدن بریزید و بگذارید تا تخم مرغ بسته شود. بعد آن را درون بشقابی برگردانید و از مخلوط سبزیجات روی یک سوم از آن بریزید و رول کنید.