طرز تهیه سالاد قارچ و عدس مقوی و رژیمی
سه شنبه 19 اردیبهشت 1396 12:07 AM
سالاد جزء خوشمزه ترین و متنوع ترین پیش غذاها محسوب میشه. فقط کافیه یکم خلاق باشیم و هر دفعه با اضافه کردن سبزیجات یا حبوبات جدید به سالادمون یه سالاد تازه و خوشمزه درست کنیم. من به شخصه خیلی طرفدار سالادم چون وقتی رژیم باشم میتونم با اضافه کردن مواد غذایی مقوی به سالاد، تبدیلش کنم به یه وعده غذایی کامل و در عین حال کم کالری و خوشمزه. یکی از این مواد غذایی مقوی عدسه که سرشار از پروتئین هستش و اگه سالادمون عدس هم داشته باشه تمام مواد مغذی رو ازش دریافت میکنیم مثل انواع ویتامین، فیبر، پروتئین و …
تمام سبزیجات رو بجز کاهو خورد میکنیم.
کاهو رو برگ برگ کرده و برگها رو داخل هم روی ظرف سرومون میذاریم تا کاهوها شکل یک کاسه بشن و بتونیم بقیه سبزیجات رو داخلشون بذاریم.
حالا سبزیجات خورد شده رو داخل برگ های کاهو میریزیم.
عدس رو هم که از قبل پختیم به سالاد اضافه میکینم.
برای اینکه عدس در هنگام پخت وا نره و پوستش جدا نشه بهتره 2 ساعت قبل از پخت خیسشون کنیم و حتما با حرارت ملایم بپزیم و گاهی تستس کرده تا به محض اینکه نرم شد از روی گاز برش داریم.
حالا باید سس رو درست کنیم . ابتدا آبلیمو و جعفری رو داخل غذا ساز میریزیم تا جعفری ریز خورد بشه.
حالا ماست، سیر و پنیر رو هم اضافه کرده و سس رو هم میزنیم.
میتونیم همه مواد رو با هم داخل غذا ساز بریزیم تا پوره بشن. البته به نظر من خوشمزگی این سس در اینه که پنیر رنده شده اش زیر دندون بیاد.
حالا سس رو روی سالاد ریخته و سروش کرده و از سالاد کامل، سالم و خوشمزه مون لذت میبریم … نوش جان
مجموع کالری سالاد برابر است با 940 کالری و این سالاد برای 2 الی 3 نفر کافیه.