طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی خوشمزه و سریع
یک شنبه 17 اردیبهشت 1396 4:21 PM
خیلی روزا هستن که اصلا وقت یا حوصله آشپزی رو نداریم، دلمون میخواد فوری یه چیزی درست کنیم و بخوریم…حالا اگه علاوه بر اینکه به یه غذای فوری احتیاج داشته باشیم، ترجیح بدیم که خوشمزه هم باشه و دل بقیه اهل منزلم بدست بیاره، به نظر من بهترین گزینه کباب تابه ایه. این مدل کباب هیچ وقت ناامیدتون نمیکنه. نیم ساعته حاضره و فوق العاده لذیذ هم هست. در این مطلب طرز تهیه یه کباب تابه ای زعفرونی و خوشمزه رو براتون گذاشتم.
ابتدا پیاز رو داخل یه کاسه رنده کرده و آبش رو کاملا میگیریم. بعد گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر گلپر رو هم اضافه میکنیم. (اضافه کردن گلپر سلیقه ایه ولی من بهتون پیشنهاد میکنم که حتما ازش استفاده کنین چون کباب تابه ای رو خیلی خیلی لذیذ میکنه)
گوشت و پیاز رو خوب با هم ورز میدیم.
حالا مخلوط گوشت و پیاز رو تو ماهیتابه ای که کفش رو کمی چرب کردیم کاملا پخش میکنیم و فشار میدیم تا منسجم بشه. چهار طرف ماهیتابه تکه های کوچیک کره میذاریم. بعد ماهیتابه روی گاز گذاشته، شعله رو کم میکنیم و در ماهیتابه رو هم میبندیم تا گوشت کم کم بپزه.
بعد از تقریبا 10 دقیقه میبینیم که گوشت تغییر رنگ داده، آب انداخته، خودشو جمع کرده و کوچیک تر شده.
حالا گوشت رو مثل شکل زیر به چهار تکه مساوی تقسیم کرده، نصف کل مقدار سماق رو روی تمام سطحش پاشیده و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت میریزیم.
گوجه ها رو چهار قاچ کرده بهشون نمک میزنیم و دور تا دور ماهیتابه میچینیم.
حالا دوباره بعد از 10 دقیقه تکه های کباب رو پشت و رو میکنیم و به طرف دیگشون هم سماق میزنیم.
بعد از اضافه کردن سماق باز هم حدود 10 دقیقه به کباب فرصت میدیم تا خوب بپزه و گوجه ها هم نرم بشن و مزه ها به خورد هم برن. در تمام طول مدت پخت در ماهیتابه رو میذاریم تا کباب سفت نشه.
همون طوری که دیدین این کباب کلا نیم ساعت زمان میبره تا بپزه… بهتره که کباب موقع سرو کردن هنوز کمی آب داشته باشه چون لذیذ تر و لطیف تره…
نوش جون