طرز تهیه کرپ مغزدار برای صبحانه
جمعه 15 اردیبهشت 1396 11:48 PM
واضحه که صبحانه مهمترین وعده غذایی هرفرد بحساب میاد و بهتره که بعد از بیدارشدن میل بشه و به تعویق نیفته تا روز پرانرژی و شادی داشته باشیم. درست کردن یه صبحانه جذاب کار سختی نیست. فقط کافیه نیم ساعت زودتر از بقیه اعضای خونواده از خواب بیدار شیم. با سادگی و با چندتا مواد که همیشه در دسترسه میشه صبحانه هیجان انگیزی رو ترتیب داد.
ابتدا مایع کرپ را آماده میکنیم. شیر، روغن، تخم مرغ و نمک را توی کاسه مناسبی ریخته و با چنگال هم میزنیم تا یکدست بشه. یک پیمانه آرد را کنار دستمون میذاریم و کم کم به مایه اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم تا زمانی که غلظتش مثل ماست همزده و روان بشه و مایه یکدستی داشته باشیم. باتوجه به سایز تخم مرغ و میزان جذب رطوبت آرد ممکنه کمی کمتر یا بیشتر از یک پیمانه آرد نیاز باشه. حالا مایه کرپ را نیم ساعت تو محیط آشپزخونه میذاریم بمونه تا آماده پخت بشه.
تابه نچسب مسطح مخصوص کرپ را کمی چرب کرده و میذاریم رو حرارت تا گرم بشه. باملاقه مایه کرپ را روی آن میریزیم. (میتونید در ماهیتابه های پهن معمولی هم انجامش بدید)
بعد از ریختن مایع کرپ بلافاصله تابه را میچرخانیم تا خمیر همه جا پخش بشه.
حالا حرارت را ملایم میکنیم و روی خمیر کمی پنیر سفید و چدار خردشده میریزیم.
یه دونه تخم مرغ را توی کاسه کوچک میشکنیم و وسط کرپ میذاریم.
بالا و پایین تخم مرغ رو دو ورق ژامبون که از وسط نصف شده میذاریم و کمی روش پنیر چدار خرد شده میذاریم.
حالا لبه های کرپ را از چهار طرف روی مواد تا میکنیم و با پشت کفگیر آروم فشار میدیم تا بچسبه.
حرارت رو کم کرده و یه در مناسب روش میذاریم تا تخم مرغ کاملا بپزه
بعد از پخت کمی نمک و فلفل سیاه و پیازچه روش میریزیم و سرو میکنیم.