کیک ریواس
سه شنبه 12 اردیبهشت 1396 9:40 PM
مواد لازم
کره - نصف فنجان
شکر – یک ونیم فنجان
تخم مرغ - یک عدد
وانیل - یک قاشق چای خوری
آرد - 2 فنجان
جوش شیرین - یک قاشق چای خوری
نمک - نصف قاشق چای خوری
شیر بریده – یک فنجان
ریواس خرد شده - 2 فنجان
آرد ساده - یک قاشق
کره – یک چهارم فنجان
دارچین - دو قاشق چای خوری
شکر قهوه ای - دوفنجان
طرز تهیه
در کاسه ای بزرگ کره و شکر را خوب با همزن هم بزنید تا خامه ای و نرم شود. سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید.
در یک کاسه دیگر دو فنجان آرد، جوش شیرین و نمک را باهم الک کنید. حالا مخلوط آرد و شیر بریده( کمی سرکه یا آبلیمو داخل شیر گرم بریزید تا ببرد ) را یکی درمیان و در چند مرحله به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
ریواس را با یک قاشق آرد کاملا مخلوط کنید. سپس آن را داخل کاسه مایه کیک بریزید و آرام با قاشق زیر و رو کنید.
مایه را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.
یک چهارم فنجان کره را با دارچین و شکر قهوه ای خوب مخلوط وآن را روی مایه کیک پخش کنید.کیک را به مدت 45 دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد بپزید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست