0

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها
شنبه 9 اردیبهشت 1396  5:56 PM

وب سایت آش خونه: کیک شیفون یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است. (منسجم تر از کیک اسفنجی است)

 
مواد لازم:
 
  • تخم مرغ :۴ عدد
  • آرد : ۱٫۵  لیوان
  • شکر : ۱ لیوان سر خالی
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
  • وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
  • آب: ۱/۴ لیوان
  • روغن: ۱/۴ لیوان
 
آموزش تصویری کیک شیفون

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم.

 
آموزش تصویری کیک شیفون

به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا  کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و در طرف مورد نظرتان بگذارید.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها