مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله
- ۲۵۰ گرم آرد نخودچی
- ۱ عدد متوسط پیاز
- ۱ پیمانه آب ولرم
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ طلایی
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ قاشق غذاخوری نعنا خشک
- ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه
- به میزان لازم نمک وفلفل
طرز تهیه
۲.گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له شود . پیاز رنده شده (رنده ریز) را به همراه نمک وفلفل وزردچوبه را اضافه کرده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه کرده کاملاً ورز داده تا خمیر یکدستی درست شود.
۳. نعنا خشک پودر شده را اضافه کرده با مواد مخلوط نمایید . سپس دست را خیس کرده وبه اندازه توپهای اندازه گردو برداشته کامل گرد کرده و در سس آماده شده انداخته واجازه می دهیم کاملاً پخته وجا افتاده شود . این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.
۴.دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته شود.