0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:55 PM

دیدار با اعضای شورای انقلاب سازمان الفتح

تاریخ: 1358/06/24

دیدار با اعضای شورای انقلاب سازمان الفتح

گرچه این مصیبت برای ما ناگوار و سنگین بود، لکن ما باید در مقابل مصیبت ها و مشکلات مقاوم باشیم و با مقاومت انشاء الله مشکلات را رفع کنیم. و من از خداوند می خواهیم که برای ما حس مقاومت عنایت کند و همین طور برای برادران ما در فلسطین و در لبنان با همه مصیبت هایی که مواجه هستند، امیدواریم که با مقاومتی که آقایان دارند و ابوعمار دارد به مشکلات فایق بشوند و امور مسلمین انشاء الله اصلاح بشود. سلام و تحیات من را به ابوعمار برسانید و از قول من به ایشان بگویید که مشکلات شما مشکلات ماست، چنانچه مشکلات ما مشکلات شماست. و مسلمین باید ید واحده باشند بر ضد همه ستمگران و امیدوارم که با وحدت کلمه بین ما و شما - که بحمدالله حاصل است - و با وحدت کلمه بین سایر قشرهای مسلم و خصوصا دولت های اسلامی موجب بشود که گرفتاری های ما و گرفتاری های شما و گرفتاری سایر مسلمین رفع بشود. ما میدانیم و مسلمین هم، بلکه مهم دولت های اسلامی هم همه می دانند که آنچه بر ما می رسد و رسیده است از دو مشکل است، یکی مشکله بین خود دولت هاست که (مع الاسف) تاکنون نتوانستند این مشکل را حل بکنند و آن مشکل اختلافات بین خودشان هست و آن که می دانند منشا همه گرفتاری های مسلمین این اختلافات هست و ما هم بیش از قریب به بیست سال است که در این موضوع به این سفارش کردیم، گفتیم، نوشتیم، دعوت کردیم سران دولت ها را برای این اتحاد لکن (مع الاسف) تاکنون حاصل نشده است. و مشکل دوم، مشکل دولت ها با ملت هاست که دولت ها با ملت ها طوری رفتار کردند که ملت ها پشتیبان آنها نیستند. مشکلاتی که برای دولت ها پیدا می شود و باید به دست ملت ها این مشکلات رفع بشود، برای تفاهمی که بین آنها نیست، اگر ملت ها دامن نزنند به مشکلات دولت ها، لااقل بی تفاوت هستند. و من این مطلب را شاید کراراً گفتم که خوب است دولت ها از دولت سابق ما و دولت فعلی ما عبرت بگیرند. دولت سابق در رژیم طاغوتی اگر مشکلی برایش پیدا می شد ملت یا بر مشکلات او می افزود و یا بی تفاوت بود. و الان دولت ما به اعتبار این که دولت اسلامی است و بنای این که به ملت ستم بکند ندارد، مشکلات او را ملت رفع می کند. شما دیدید که یک مشکل بزرگی برای ما در کردستان پیدا شد و به مجرد این که اعلام شد که یک همچو مشکلی است، از تمام ایران ملت پشتیبانی کردند و بنای حرکت به طرف کردستان برای رفع غائله داشتند که ما به واسطه این که به زحمت نیفتند و مطمئن بودیم که قوای انتظامی می تواند حل بکند، از آنها خواهش کردیم که صبر داشته باشند. و من می دانم که هر روزی که برای ما مشکلی پیدا بشود، ملت ما در رفع آن کوشش خواهند کرد و اعلام موافقتشان را با ما کرده اند. اگر دولت ها هم با ملت های خودشان این طور رفتار کنند، برای مملکت های اسلامی مشکلی باقی نمی ماند و من از خدای تبارک و تعالی می خواهم که ما همه را بیدار کند و این مشکلات رفع بشود تا اینکه از دست جنایتکاران تاریخ، ما مستخلص بشویم. - ما دعا می کنیم که خداوند، قضایای فلسطین را حل بکند، به طوری که منفعت مسلمین در آن باشد. من از شما و ابوعمار متشکرم و دعا می کنم به همه شما و دعا را وظیفه اسلامی میدانم و امیدوارم خداوند حل همه مشکلات را به دست خودش بکند.
والسلام علیکم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها