0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:28 PM

پیام امام خمینی به زائرین بیت الله الحرام

تاریخ: 1357/07/26

پیام امام خمینی به زائرین بیت الله الحرام

بسم الله الرحمن الرحیم
اکنون که موسم حج بیت الله الحرام است و مسلمین از اطراف جهان به زیارت خانه خدا آمده اند، لازم است در خلال اعمال شریفه حج به یکی از بزرگترین فلسفه این اجتماع عظیم توجه داشته و به وضع اجتماعی و سیاسی کشورهای اسلامی رسیدگی کرده و از گرفتاری های برادران ایمانی خود مطلع گشته و در رفع آن در حد وظیفه اسلامی و وجدانی کوشش کنند. اهتمام به امر مسلمین از فرائض مهمه اسلام است.
اینک اینجانب از وضع گرفتاری ملت مسلمان ایران، گزارشی به شما زائرین بیت الله الحرام می دهم و از مسلمین همه اقطار عالم استمداد می کنم.

پنجاه سال سیاه، برای مردم ایران

ایران که اکنون حدود سی میلیون مسلمان دارد، از پنجاه سال قبل تاکنون گرفتار در چنگال خاندان پهلوی که رسماً نوکر اجانب بوده و هستند، می باشد. در این پنجاه سال سیاه، این ملت بزرگ در تحت فشار پلیس و اختناق و شکنجه روحی دست و پا می زند و تمام مخازن زیر زمینی و منافع حیاتی ملت را شاه به اجانب داده است. نفت را آمریکا و گاز را شوروی و مراتع و جنگل ها را علاوه بربخشی از نفت، انگلیس و بعضی کشورهای دیگر. مردم را از تمام مظاهر حیاتی محروم نموده و به حال عقب ماندگی نگه داشته و نظام ارتش و فرهنگ ما و اقتصاد کشور را استعماری و رشد را به همه ابعادش از ملت سلب نموده است.

قتل عام های شاه روی تاریخ را سیاه کرده

اکنون که در سال های اخیر، ملت بیدار شده و برای احقاق حق خود به پا خاسته و فریاد مظلومانه بلند شده است، جواب آنها با مسلسل و تانک و توپ داده می شود. قتل عام هایی که در این چند ماه اخیر در شهرهای ایران رخ داده، روی تاریخ را سیاه نموده. شاه با تمام قوای جهنمی به پشتیبانی آمریکا به جان مردم مظلوم افتاده، ایران اکنون به شکل قبرستانی مبدل و اعتصابات عمومی سرتاسر کشور را فرا گرفته و شاه در این نفس آخرش می خواهد از این ملت مستضعف انتقام

صحیفه نور جلد 2 صفحه 173

بگیرد سایه شوم حکومت نظامی بر سر ملت برقرار و دست کماندوهای مزدور برای قتل بزرگ و کوچک و زن و مرد باز است.

ای مسلمین! در امر ایران اهتمام کنید

اینجانب در هیچ یک از کشورهای اسلامی اجازه ادامه به فعالیت خود که رساندن ندای مظلومانه ملت است به عالم ندارم و چون وظیفه دینی و وجدانی خود را باید ادا کنم، به ناچار به خارج از بلاد مسلمین آمده ام، شاید بتوانم جوامع بشری را از آنچه به ملت مظلوم ایران می گذرد آگاه و تا پیدا کردن فرصت برای ادامه عمل در یکی از بلاد اسلامی، در خارج زیست می کنم.
اکنون ای مسلمین جهان! در امر ایران اهتمام کنید و ناله یک ملت سی میلیونی مستضعف را به جهانیان برسانید. از رسول اکرم صلی الله علیه و آله منقول است: (من اصبح و لم یهتم بامور المسلمین فلیس بمسلم. اللهم قد بلغت والسلام علی من اتبع الهدی) 
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها